Očekuju od sutra da bude bolje

LESKOVAC

Na adrese leskovačkih medija i danas je poslato saopštenje za koje se tvrdio da iza njega stoji grupa Gerila koja neće da se zna ko su jer , kažu, “ne žele da se promovišu kao pojedinci ili grupa” jer ” jedino što očekujemo od sutra je da bude bolje i da oni koji preuzimaju odgovornost za upravljanje našom dobrobiti rade svoj posao onako kako i treba da rade. . “

Ovo je deo ogovora koji je stigao posle više od dve nedelje a na pitanje JUGpressa su lica dve osobe na fotografiji prilikom njihove prošle “akcije” zatamnjena.

.

U današnjem mejlu piše da “Grupa Gerila Leskovac nastavlja sa akcijama obeležavanja uspešnih projekata ba teritoriji grada.  Zahvaljujući porukama sa raznih strana, danas smo se odlučili da obeležimo brigu grada, Puteva Srbije i kompanije Zdravlje/Actavis o deci i ljudima koji žive u Ohridskom naselju. Deonica zvana Ruski rulet, bez trotoara, bez staze za bicikle, uličnog osvetljenja, a posebno bez zaštitne ograde za decu koja se igraju na mobilijaru namenjenom deci predškolskog uzrasta. Uskoro i video obeležavanje uspešnog projekta navedenih”.

A evo i odgovora

Poštovana gospođo,

nije nam želja da se iko od nas promoviše kao pojedinac, ili da se promovišemo kao članovi grupe, već da ukazujemo na ono što smatramo da bi trebalo uraditi, popraviti, ili poboljšati. Anonimni smo, kao i svi članovi ovog društva koji se trude da žive normalnim životom. Ove akcije nisu deo naše svakodnevnice, jer poslovi kojima se bavimo su obični poslovi i mi smo obični građani ovog grada. Jedino što očekujemo od sutra je da bude bolje i da oni koji preuzimaju odgovornost za upravljanje našom dobrobiti rade svoj posao onako kako i treba da rade i mi ćemo ih podsećati na to kroz naše akcije. 

U prevodu , mi ćermo da budemo anonimni jer je tako udobno. izađemo, slikamo se i pošaljemo medijima saopštenje koji sve urade umesto nas.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare