Obavljena obdukcija preminule devojčice

VRANJE

Više javno tužilaštvo u Vranju naložilo je obdukciju tela dvogodišnje devojčice koja je preminula jutros u Zdravstvenom centru u Surdulici, nakon što joj je, u četvrtak uveče, pozlilo na Vlasinskom jezeru.

Telo devojčice je prebačeno u Salu za obdukciju Zdravstvenog centra u Vranju, gde je danas Zavod za sudsku medicinu iz Niša obavio obdukciju.

Prema nezvaničnim saznanjima JUGpressa obdukcija je naložena jer je u pitanju dete, kako bi se utvrdio uzrok smrti, iako nema ničeg sumnjivog.

Takođe, nezvanično saznajemo da je u pitanju voda u plućima, zbog čega će biti urađene i dodatne analize kako bi  se ustanovilo odakle voda u plućima kod dvogodišnje devojčice.

Preminula devojčica je sa roditeljima bila na Vlasini na letovanju

1
Ostavite komentar

avatar
1 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
1 Autor komentara
Lekar Vlasotince Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Lekar Vlasotince
Gost
Lekar Vlasotince

Uzrok je losa organizacija rada Doma zdravlja Vlasotince od strane direktorke koja je vec davala izjave ranije da pacijenti sa sela treba da predju u grad kod svojih snajki da bi im hitna izasla u susret na sta je inace jedini ukazao pre dve godine jugpress. Ovo je samo epilog na veliku nesrecu nastradale devojcice i njenih roditelja.

Проститутки Бишкека