Novogodišnji vozić za najmlađe Nišlije

NIŠ

    Za predpraznične dane u Nišu je pripremljen bogat program za sve starosne kategorije i za sve one koji žele da uživaju u prazničnim čarolijama, a parema rečima Dragane Božić, direktorke Turističke organizacije Niš, posebna pažnja biće poklonjena najmlađim Nišlijama, mališanima, za koje je, takođe, pripremljen bogat novogodišnji sadržaaj u gradu.Njima će posebna pažnja biti poklonjena 30. i 31.decembra kao i 1.januara.

    „Prvog dana u novoj godini Deda Mratevi, vilenjaci i ostali animatori na  ulicama grada deliće poklone mališanima.Realizovaće se i brojne predstave za decu. U pomoć priskaču i članovi Udruženja turističkih vodiča sa kojima će TON napraviti interesantan program za najmlađe koji će imati i edukativni karakter i koji se neće odnositi samo na najmlađe jer želimo da krenemo sa edukacijom svih koji dolaze u naš grad. Priredićemo jedan Novogodišnji vozić za Nišlije u niškoj Tvrđavi“, kaže Dragana Božić.

   Prema njenim rečima program je zamišljen tako da lokalni turistički vodiči sačekaju decu na ulazu u nišku Tvđavi, da ih provedu stazama i da kroz bajkovitu novogodišnju priču uz pomoć Deda  Mraza saznaju neke podatke iz istorije grada.

    „Edukacija je izuzetno važna a krenućemo od najmlađih. To će nam biti deo programa i u narednoj godini, da se deca u osnovnim i srednjim školama upoznaju sa svojim gradom,a oni bi dalje tu priču prenosili dalje. Digitalni marketing je izuzetno značajan za promociju Grada Niša i zajedničkim snagama, a to su profesionalci i mladi, možemo parezenzovati grad“, istakla je Dragana Božić.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare