Novogodišnji program Pozorišta lutaka

NIŠ

Novogodišnji program Pozorišta lutaka počinje u četvrtak 22. decembra u 18.00 časova izvođenjem predstave „Novogodišnja srpska bajka“ u režiji Nataše Ristić.

 „Novogodišnja srpska bajka“ prati sukob dve carske porodice oko jelke koja se nalazi na granici njihovih carstava. Čija je jelka? Hoće li biti okićena bombonama ili ukrasima? Koje carstvo će posetiti Deda Mraz? Hoće li carevi krenuti u borbu ili će deca uspeti da pomire svoje roditelje? I o kakavoj rođendanskoj zabavi je reč? Odgovori na sva pitanja čekaju vas u predstojećim danima u Pozorištu lutaka, u kome uz igru glumaca i lutki i divne muzičke sekvence počinje novogodišnja čarolija.

                       Predstava je rađena po motivima dramskog teksta „Šljivarski boj“ Dejana Petkovića, režiju potpisuje Nataša Ristić koja tumači i jednu od uloga uz Lazara Nikolića, Teodoru Stojković  i Matiju Desančića.

                           Predstava se izvodi za organizovane grupe svakog dana u više dnevnih termina, a termini za slobodnu posetu gledalaca su u četvrtak u 18, u nedelju u 11,30 i u četvrtak, 29.decembra u 18 sati.

                         U okviru novogodišnjeg programa Pozorište lutaka će izvesti i niz humanitranih predstava na matičnoj sceni i van nje.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare