Novogodišnja čestitka rukovodstva Bojnika

BOJNIK

Predsednik opštine Bojnik Nebojša Nenadović i predsednik Skupštine opštine Bojnik Dejan Stojanović čestitali su predstojeće praznike žiteljima opštine Bojnik

Poželeli su im puno zdravlja, ličnu i porodičnu sreću i mnogo uspeha i zadovoljstva na ličnom i poslovnom planu.

Nenadović  je  ocenio da je  2017. godina bila uspešna za opštinu Bojnik i da je ostvarenje budžeta bilo na zadovoljavajućem nivou.

On očekuje da u 2018. godini “boljitak za sve građane Bojnika bude vidniji”.

“ Posebno zadovoljstvo, meni, kao predsedniku opštine, predstavlja činjenica da je opština Bojnik izmirila sva dugovanja prema svim dobavljačima sa kojima je sarađivala u toku 2017. godine i da u 2018. godinu ulazi bez, ikakvih dugovanja, “ rekao je Nenadović.

” Možemo, svakako, biti zadovoljni radom u predhodnoj godini. Održali smo, ukupno 11 sednica, od toga sedam  u redovnom sazivu, dve su bile po hitnom postupku, a dve su bile svečane sednice”, rekao je predsednik Skupštine opštine Bojnik Dejan Stojanović .

On je rekao i da je Skupština donela veliki broj podzakonskih akata, koji su u nadležnosti lokalne samouprave, a da je sve to to rađeno “za dobrobit građana naše opštine i radi efikasnijeg funkcionisanja lokalnih institucija”.

“Očekujem da u narednoj godini još bolje i efikasnije radimo, jer nas očekuju poslovi koji su strateški za našu opštinu. Očekuje nas veliki broj investicija i mnogi zakonski okviri, koje moramo regulisati, odnosno uskladiti sa republičkim institucijama. Očekujem da će naredna godina, svakako, biti napornija za rad Skupštine, ali smo mi tu za građane naše opštine, da njima stvorimo bolje uslove, “  rekao je Stojanović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare