Novi sportski teren u Donjoj Lokošnici za 6,8 miliona

LESKOVAC

U Donjoj Lokošnici, u okviru izdvojenog odeljenja OŠ „Vuk Karadžić“ postavljen je novi sportski teren sa osvetljenjem i ogradom. Radove u vrednosti od 6,8 miliona dinara finansirao je Grad Leskovac. Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je sa saradnicima obišao završene radove na izgradnji ovog terena, a učenicima ove škole i sportistima FK „Mladost“ čestitao međunarodni Dan sporta rekavši pritom da promovišući sport promoviše se timski rad i fer plej, promovišu se vrednosti poput pripadnosti, jednakosti, solidarnosti, mudrosti, promišljenosti.

Marija Rajković, pomoćnica gradonačelnika Leskovca, u svom obraćanju je dodala da se Dan sporta obeležava sa ciljem da se buduća pokolenja nauče sportskim vrednostima koje mogu da im pomognu da pravilo i zdravo odrastaju, razvijaju se i dosegnu svoj puni potencijal.

Direktor OŠ „Vuk Karadžić“ iz Pečenjevca Slaviša Nikolić kaže da od prvog do četvrtog razreda ovo istureno odeljenje pohađa 25 učenika, ali da škola ima i predškolsku grupu, i primetio da u selu ima sve više dece.

Miodrag Ristić iz FK „Mladost“ podseća da ovaj klub postoji dugi niz godina.

„Trenutno igramo u gradskog ligi i borimo se za prelazak u viši rang. Sigurno će i nama značiti teren koji je napravljen u Donjoj Lokošnici, jer želimo da napredujemo i na polju malog fudbala.“ (kraj) IS/MS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare