Novi šef stručnog štaba vranjskog Dinama Uroš Kalinić

NIŠ

Na konferenciji za novinare u vranjskom Dinamu predstavljen je novi šef stručnog štaba Uroš Kalinić.

Zbog suspenzije na 15 meseci prvog trenera Dragana Antića Vranjanace je preuzeo Kalinić, koji je ponikao u Crvenoj zvezdi

Igrao je i za Javor iz Ivanjice, Radnički iz Niša, Grafičar i Trudbenik iz Beograda, a u inostranstvu je nastupao za Sporvegen  u Švedskoj i Aris iz Limasola. Kao trener radio je u beogradskim srpskoligaškim klubovima, OFK Beograd, Grafičar i Trudbenik.

„Ovo je najveći izazov za mene do sada, jer sam prvi put u ovom rangu takmičenja. Zadovoljan sam igračkim kadrom, atmosferom, stručnim štabom u klubu i mislim da je sve na jednom visokom nivou. Drago mi je što ću ove sezone biti deo Dinama i nadam se da ću uspeti da opravdam poverenje koje su mi ukazali čelnici kluba“, izjavio je Kalinić.

Takmičarski prioritet ove sezone je povratak ovog vranjskog fudbalskog kluba u Super ligu.

Prvi čovek Dinama Dragan Antić je rekao da su doneli pravu odluku i ne sumnja da će Kalinić doprineti napretku kluba.

„Siguran sam da možemo da se vratimo u Super ligu, a dolazak novog trenera samo je potvrda da su ambicije kluba ove sezone ozbiljne. Kalinić je mlad, ambiciozan trener, željan dokazivanja. Ubeđen sam da će ceo stučni štab, sa trenerom Kalinićem na čelu, vratiti Dinamo gde oduvek pripada, a to je Super liga. Kalinić će imati podršku rukovodstva kluba u svakom pogled“, rekao je Antić.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare