Novi neuspeh ,,Rosuljaca” na svom terenu

VLASOTINCE-NIŠ-LESKOVAC


Fudbalski teren je jedino mesto i merilo vrednosti jedne ekipe. Pre početka ovogodišnjeg
prvenstva čelnici kluba iz Vlasotinca najavljili su rezultatski dobru sezonu uz nadu da će ekipa biti u grupi timova pri samom vrhu tabele. Ali od toga nije bilo ništa. Jesenji deo sezone jedva da je zaslužio prelaznu ocenu a očekivinja su bila u bolje i svetlije proleće. Ali tako nije bilo.

Rezultati koje su postigli fudbaleri sa ,,Rosulje” u dosadašnjem delu prvenstva su katastrofalno loši i za brigu. Po običaju krivac je trener ekipa, pa je tako pre dva kola sa trenerske klupe otišao nišlija Jovica Gmitrović. Da je ceo igrački sastav u nokdaunu pokazao je i susret na niškom Bubnju sa ekipom domaćeg Car Konstantina koja do tog meča nije bila u prilici da se raduje bar jednoj pobedi. Komotnom i slabom igrom igrača Vlasine ekipa ,, carića” je došla do prve prvenstvene pobede od 2:0 i tako srpskoligaša iz grada na reci Vlasini poslala u grupi ekipa koje će morati da do kraja prvenstva ozbiljno brinu za očuvanje srpskoligaškog statusa. Ni novi trener , angažovan iz Beograda, Nenad Maksimović nije doneo rezultatski boljitak u meču na svom bunjištu sa ekipom Pčinje iz Trgovišta koja se takođe bori za očuvanje srpskoligaškog statusa. Posle susreta koji je završen nerešenim ishodom 1:1 jednim bodom bili su daleko zadovoljniji fudbaleri ekipe iz Trgovišta.
Do poslednjeg prvenstvenog kola fudbaleri Vlasine boriće se za svoj srpskoligaški stastus. Posle ovog kola njihov položaj je još teži i biće mnogo muka i problema da se vlasotinački srspskoligaš i naredne sezone za bodove nadmeće sa ekipa srpskoligaškog ,,Istoka”.
U narednom klou ,,Rosuljci” gostuju u Knjaževcu a za protivnika će imati domaći Timočanin koji je posebno godopadan na svom terenu. Novi poraz Vlasine još više bi pogoršao situaciji i zato bi svi fudbaleri morali da uđu u meč sa željom i verom da ga mogu dobiti, jer samo pobeda daje nade da se zadrži srspkoligaški stastus. (kraj) VS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare