NOVA STRANKA O POSET VUČIĆA

LESKOVAC
Poslednje glumačko ostvarenje Aleksandra Vučića, Gorana Cvetanovića i statista SNS-a odigralo se na teritoriji Leskovca, u kome su glavni glumci obilazili projekte koji su pokrenuti od strane prethodne vlasti i koje aktuelna leskovačka vlast ni posle 3 godine nije u stanju da završi i stavi u funkciju, saopštio

je Gradski odbor Nove stranke u Leskovcu.

 

“Predstavnici Nove Stranke su tokom obilaska Zelene zone nedelju dana pre ove posete, bili svedoci nemara aktuelne vlasti, jer je mnogo toga izgrađenog na toj lokaciji do 2012 godine, ruinirano nakon dolaska Spasovdanske koalicije. Pokradene su šahte od kišne kanalizacije i vodovoda, pokradeni kablovi iz stubova za osvetljenje i napajanje strujom, a na pojedinim lokacijama su napravljene čitave deponije ambalaže otrovnih pesticida. Verujemo da je dan pre posete Aleksandra Vučića bar počišćeno, ali tri izgubljene godine niko ne može nadoknaditi.

Bilo je potrebno tri godine da nesposobni SNS, Goran Cvetanović i njegovi saradnici shvate da su oba projekta veliki potencijal, koji može značajno uticati na razvoj privrede i poljoprivrede u Leskovcu i da nakon dugog perioda traže pomoć, a da im Premijer kao i ranije daje samo obećanja.

Nova Stranka poziva aktuelnu gradsku vlast da ne gubi više vreme, da bar pokrene procedure oko dovođenja Zelene Zone u stanje kakva je bila do 2012 godine, jer za to ima vremena do izbora, kako bi naredna Leskovačka vlast, u kojoj SNS neće učestvovati, dovela investitore sa kojima je već u kontaktu i stvorila uslove za zapošljavanje Leskovčana. Ukoliko to ne znaju, a očigledno je da ne znaju ili ne žele, neka daju ostavke, a mi ćemo u saradnji sa političkim strankama sa kojima sarađujemo preduzeti sve mere da se ovaj potencijal stavi u funkciju.

Obaveštavamo takođe Aleksandra Vučića ovim putem, pošto ga niko nije izgleda obavestio da kompanija Jura već ima svoj pogon u Leskovcu i da njeno prisustvo nije rezultat rada ove vlasti, te da eventualno proširenje proizvodnje sigurno ne mogu pripisivati sebi u zasluge”, navodi se u saopštenju Nove stranke.

 

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Dzinka iz Leskovac
Dzinka iz Leskovac
8 godine pre

Aleksandre, svaka čast tebi i DS-u, ali ajde da budemo malo pošteni.

Aleksandar Ristić
Aleksandar Ristić
8 godine pre

Džinka, cenim vaše mišljenje, ali ne verujem u sjajnu budućnost Srbije bez Demokratske stranke.

Levoruki
Levoruki
8 godine pre

Jedina korist od dolaska svemoguceg je u tome da su njegovi ushicenici malo procistili grad i ulice prosarali. A i gradonacelnik je valjda izgubio koje kilce noseci odelo na plus 40,

Dzinka iz Leskovac
Dzinka iz Leskovac
8 godine pre

Bravo Nova Stranka. Svi ostali podanici samo ćute i ne dižu glavu, a Leskovac propade.