Nova akcija MUP-a, ko je sve uhapšen u njoj?

BEOGRAD-LESKOVAC-NIŠ-PROKUPLJE-ŠABAC

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su u više odvojenih akcija prethodnih dana uhapsili 139 osoba zbog sumnje da su počinili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Zbog posedovanja narkotika radi njihove dalje prodaje uhapšeno je 96 osoba od kojih je oduzeto ukupno 128,5 kilograma opojne droge, a otkriveno je i sedam laboratorija za proizvodnju različitih narkotika.

Zbog nedozvoljenog posedovanja ili nošenja oružja uhapšene su 43 osobe, a kod njih je, između ostalog, pronađeno 14,5 kilograma eksploziva, dva ručna raketna bacača “zolja”, 56 pušaka, 36 pištolja i revolvera i šest bombi.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, nakon višemesečnog operativnog rada, presekli su u Valjevu kanal za krađu i dalju prodaju eksplozivnih materijala i borbenih sredstava iz holding korporacije „Krušik“.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i krađa oružja i dela borbenog sredstva uhapšeni su radnici holding korporacije „Krušik“ M.G. (1982) i M.Z. (1978).

Osumnjičeni su uhapšeni u trenutku kada su automobilom prevozili 11,3 kilograma, kako se sumnja, ukradenog eksploziva „TNT“, koji je bio skriven u prtljažniku u kanti za poludisperzione boje.

M.G. i M.Z. određeno je zadržavnje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.


***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N.N. (1982), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je u šupi koju je koristio osumnjičeni pronašla tri i po kilograma eksploziva, dva ručna raketna bacača „Zolja“ i tri ručne bombe M-75.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

* * *

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N.B. (1993), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, nošenje, držanje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pregleda automobila kojim je upravljao osumnjičeni, između vozačevog i suvozačevog mesta, ispod naslona za ruku i držača za čaše, pronašla pištolj marke „glok“, bez fabričkog broja sa pripadajućim okvirom i 13 metaka.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

* * *

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D.Č. (1968), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog zaplenila lovačku pušku, revolver, automatsku pušku- kalašnjikov, torbicu sa četiri okvira za automatsku pušku i više od 650 komada municije različitog kalibra.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

* * *

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu zaplenili su oko 35 kilograma marihuane spakovane u 34 paketa i uhapsili pet osoba.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšeni su N.S. (1975), M.J. (1979), M.J. (1954), D.N. (1965) i M.Z. (1983).

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu otkrili su laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i uhapsili su I.K. (1977), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog otkrila prostoriju preuređenu za uzgajanje marihuane u veštačkim uslovima i dve veštačke bašte, šatora plastenika sa sistemom za održavanje vlage i temperature i lampama za veštačko osvetljenje.

Zaplenjeno je 18 saksija sa stabljikama marihuane, visine od oko pola metra, oko 10 grama marihuane i oprema za uzgajanje marihuane u veštačkim uslovima: dve lampe, dva tajmera, termostat za vlagu i temperaturu i za električnu energiju.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

* * *
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu otkrili su laboratoriju za uzgoj halucinogenih pečuraka sa kompletnom opremom i uhapsili pet osoba.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšeni su V.T. (1993), M.Š. (1987), A.P. (1997), S.S. (1997) i L.G. (1993).

Policija je od osumnjičenih zaplenila oko pet grama marihuane, 2, 09 grama suvih halucinogenih pečuraka, sedam mobilnih telefona, sim karticu, lap top, vagicu za precizno merenje i drobilicu.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu otkrili su laboratoriju za uzgoj halucinogenih pečuraka i uhapsili su S.R. (1982), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

* * *

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu otkrili su laboratoriju za veštački uzgoj marihuane i uhapsili su M.S. (1969), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je zaplenila više od kilograma suve marihuane, koja je bila spremna za prodaju.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu otkrili su dve laboratorije za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, zaplenili dva kilograma i 627 grama suve marihuane i oko 11 i po kilograma sveže.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšeni su M.M. (1960), S.P. (1985) i D.P. (1962).

Policija je ilegalnu laboratoriju sa pratećom opremom u kojoj je bilo deset biljaka marihuane u sirovom stanju težine četiri kilograma i putna torba u kojoj se nalazilo kilogram i 200 grama osušene marihuane pronašla prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog M.M.

Drugu ilegalnu laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima sa pratećom opremom policija je otkrila u pomoćnom objektu osumnjičene S.P., gde je zaplenila 15 stabiljka marihuane težine sedam i po kilograma.

Pretresom stana i drugih prostorija osumnjičene D.P. policija je pronašla više papirnih kesa u kojima se nalazi marihuana težine oko 1,4 kilograma.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici otkrili su laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i uhapsili su S.R. (1976), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je od osumnjičenog zaplenila 19 stabljika marihuane težine oko tri i po kilograma i oko 900 grama sušene marihuane.

S.R. će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su M.T. (1981), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je od osumnjičenog zaplenila oko pet kilograma i četiristotine grama marihuane i 570 grama hašiša.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.
***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su D.R. (1992), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja držanje nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je kod osumnjičenog, prilikom pretresa stana, zaplenila oko 13 kilograma marihuane, lovačku pušku i vagicu za precizno merenje.

D.R. će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

* * *

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu uhapsili su I.Đ. (1995) i D.N. (1997), zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pregleda automobila u kome su bili osumnjičeni pronašla i zaplenila 2,1 kilogram marihuane.

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.
***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M.Š. (1984), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, nošenje, držanje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pregleda vozila osumnjičenog zaplenila 175 grama heroina, manju količinu kokain, 65 grama smeše paracetamola i kofeina koji se koriste za uvećavanje mase heroina i kokaina, dve merice sa tragovima kokaina i heroina i elektronsku vagicu sa tragovima narkotika.

Oduzet je i pištolj marke CZ sa pripadajućim okvirom i šest metaka, kao i jedna fantomka.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijav biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

* * *

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su I.D. (1984), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i izazivanje opšte opasnosti.

Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog zaplenila i oduzela revolver magnum, pištolj marke „zoraki“, ručnu bombu, kao i manju količinu naroktika.

* * *

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su M.I. (1997), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla lovačku pušku, vazdušnu pušku, dva patrona za lovačku pušku i dva noža za automatsku pušku M 70.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su P.M. (1971), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla više komada raznog oružja i municije.

Zaplenjena je lovačka puška, karabin, vazdušna puška sa optičkim nišanom, dve ručne bombe, pištolj sa okvirom i 10 metaka, četiri okvira za automatsku pušku sa 84 metka, 27 metaka kalibra 7,9 milimetara, 70 metaka za gasni pištolj, dve kutije metaka za vazdušnu pušku, 67 patrona za lovačku pušku, kao i dva školska metka.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Vrbasu.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu uhapsili su M.K. (1970), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pronašla automatsku pušku i 30 metaka, kao i malokalibarsku pušku sa optikom.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su P.Ć. (1967), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pronašla lovačku pušku, revolver marke CZ, kao i dvadesetpet metaka za magnum 357.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu.

* * *

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su Ž.N. (1951), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje,nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla pištolj marke „zastava“ sa okvirom i šest metaka i vazdušnu pušku.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu uhapsili su B.Đ. (1973), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla automatsku pušku, dva okvira i 58 metaka.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u saradnji sa Policijskom upravom Smederevo uhapsili su S.D. (1974), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja.

Prilikom pretresa stana i automobila osumnjičenog policija je pronašla automatsku pušku sa četiri pripadajuća okvira i 120 komada municije, pištolj sa okvirom i šest metaka i oko 747 grama amfetamina.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

* * *

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su dva maloletnika, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Prilikom pretresa kuće osumnjičenih policija je pronašla oko 600 grama marihuane, pištolj, vagicu za precizno merenje, 1.000 eura i 48.000 dinara.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu za maloletnike u Beogradu.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i ekslpozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Uhapšeni su M.S. (1993), P.R. (1991) i O.S. (1993), dok je V.B. (1993) uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Postoje osnovi sumnje da su osumnjičeni, posle više pokušaja policijskih službenika da zaustave BMV u kome su se nalazili, iz vozila izbacili futrolu za pušku u kojoj se nalazila lovačka puška, revolver, dva pištolja i kesica sa manjom količinom kokaina.

* * *
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su P.R. (1978), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog oduzela više od 14 grama marihuane, lovačku pušku i vazdušnu pušku.

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu uhapsili su P.Ž. (1975), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Prilikom pretresa kuće osumnjičenog policija je zaplenila oko 200 grama kanabisa, revolver, deset bojevih metaka za lovačku pušku i 6 metaka za gasni pištolj.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

***
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su B.J. (1983), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i neovlašćeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pregleda automobila i stana osumnjičenog zaplenila 110 grama heroina spakovanog u tri paketa, 106 grama amfetamina, 23 grama kokaina, oko 400 grama marihuane, plastični špric sa “kanabisovim uljem “.

Pronađen je i revolver, digitalna vagica, 51 komad puščene municije, 134 metaka različitog kalibra i jedno putničko motorno vozilo.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su A.G. (1991), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja držanje nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog zaplenila 142 grama marihuane, 21 gram semenki kanabisa, oko kilogram i po rezanog duvana, lovačku pušku, kundak i mehanizam za opaljivanje u delovima za lovačku pušku, 22 komada municije za lovačku pušku, 16 komada municije, vagicu za precizno merenje, automobil Lada Niva i kombi Reno bez registarskih oznaka.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapsili su jednu osobu i zaplenili dva i po kilograma marihuane i 30 komada municije različitog kalibra.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija uhapšen je Ž.P. (1983), dok je za jednim licem raspisana potraga.

Policija je marihuanu i municiju pronašla prilikom pretresa stana osumnjičenog, gde su pronađene i dve digitalne vagice za precizno merenje.

* * *
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsili su Z.K. (1978), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa porodične kuće osumnjičenog zaplenila više od dva kilograma spida i elektronsku vagicu za precizno merenje.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M.D. (1985), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog, policija je zaplenila više od kilogram marihuana i elektronsku vagicu sa tragovima narkotika.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

* * *

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su L.M. (1988), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog zaplenila više od kilograma marihuane i manju količinu kokaina.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

* * *

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M.S. (1981), zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom stana osumnjičenog, policija je zaplenila pola kilograma spida, oko 500 grama marihuane, 90 tableta ekstazija, dve vagice za precizno merenje kao i dva miksera za sastavljanje i mešanje opojne droge sa drugim supstancama.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su M.O. (1990), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa stana osumnjičenog policija je zaplenila oko 50 grama marihuane, tri grama spida, četiri tablete ekstazi i tri mobilna telefona.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su G.Đ. (1985), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija od osumnjičenog zaplenila oko kilogram i 100 grama marihuane.

G.Đ. je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu, a sudija za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu oderedio mu je pritvor do 30 dana.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su N.I. (1980), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pregleda vozila kojim je upravljao osumnjičeni pronašla i zaplenila više od dva kilograma marihuane spakovane u dva paketa.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su D.A. (1980), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pregleda automobila kojim je upravljao osumnjičeni pronašla i zaplenila oko 50 grama heroina.

D.A. će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

***

Pripadnici Minisarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su dve osobe i zaplenili više od kilogram marihuane.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih uhapšeni su N.S. (1973) i S.S. (1988).

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Prokuplju.

* * *

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su tri osobe i podneli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv još dva maloletnika, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Uhapšeni su Dž.G. (1997), R.H. (1999) i E.M. (1999), koji će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

Policija je kod osumnjičenog E.M. i maloletnog lica, pronašla 40 grama marihuane, koju su im prethodno, kako se sumnja, prodali ostali osumnjičeni.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su V.M. (1974), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog zaplenila 1,3 kilograma marihuane.

* * *

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su P.Š. (1972), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je od osumnjičenog zaplenila 670 grama marihuane, koja je pronađena prilikom pretresa stana i drugih prostorija.

* * *

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su D.J. (1984) i S.J. (1986), zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa stana i drugi prostorija osumnjičenih pronašla i zaplenila oko 250 grama marihuane.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

* * *
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su A.Č. (1987), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pronašla i zaplenila 43 paketića heroina, manju količinu amfetamina i 103 tablete različitih vrsta.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su S.M. (1969), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je od osumnjičenog zaplenila oko 68 grama marihuane.

S.M. će uz krivičnu prijavu biti privedeni Osnovnom javnom tužiocu u Prokuplju.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su A.K. (1996), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Od osumnjičenog, policija je prilikom pretresa stana, zaplenila 492 grama marihuana.

A.K. će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

* * *

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su S.V. (1964), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa od osumnjičenog zaplenila oko kilogram i trista grama marihuane.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu uhapsili su K.S. (1995), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćenja proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pregleda vozila kod osumnjičenog, u džepu jakne i rancu, pronašla oko kilogrma i 100 grama marihuane.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Užicu.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku uhapsili su M.K. (1991), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenog, policija je zaplenila oko 60 grama marihuane, elektronsku vagicu za precizno merenje i tri mobilna telefona.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Čačku.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare