Nislijka paketima pomoci obradovala nezaposlene i samohrane majke

  NIS 
       
Nišlijku Vladanu Stojanović javnost je upoznala kada je pokrenula humanitarnu akciju ‘’Obucimo život’’, a potom i ‘’Mama mamama’’ kako bi porodiluštu u Nišu donirala benkice, a mame međusobno razmenile stvari koje im više nisu potrebne. Sada je ‘’Paketima pomoći’’ obradovala nezaposlene i samohrane majke. Veliku podršku za ovu akciju dobila je mnogobrojnih dobrih ljudi, kompanija i radionica koje su je podržale i pomogle doniranjem bar jednog njihovog prozvoda.
        “Humanitarna akcija je uspešno završena i ovim putem se zahvaljujem svima koji su mi pomogli da stignem do cilja. Za mene je najvažniji podatak da je ovog puta pakete dobilo 30 dece. Sa nama su bile i tri samohrane majke sa po troje dece i dve samohrane majke sap o petoro dece. Osmeh na njihovim licima za mene je najveće hvala koje sam dobila, a svi mi koji smo učestvovali u ovoj akciji smo i dalje tu za sve one kojima je naša pomoć potrebna”, poručuje Vladana Stojanović


        Dodaje da se ideja o paketima pomoći rodila kada joj se posle prve dve akcije javio veliki broj mama da ih pohvali ali i da se zahvale na tome što sam ih međusobno povezala i što su mogle da razmene stvari koje su im potrebne. 
        “Primetila sam da među ovim majkama koje su se javljale ima puno onih koje su ostale bez posle ili već duži vremenski period tragaju za poslom’’, kaže Vladana.
          Dodaje da joj je posebno palo u oči to što je mađu majkama koje su se javljale bili puno samohranih majki.
          ‘’Njihove poruke su me posebo dirnure jer znam u kakvoj situaciji se većina njih nalazi. Mnoge od njih su bez posla, prinuđene su da same brinu o svemu i njima je naša pomoć najpotrebnija. Naši poklon paketi će dobro doći i njima i deci’’, kaže Vladana.
         Ova mlada Nišlijka velikog srca je i sama majka dva deteta i dobro zna šta je njoj i njima potrebno. Zna da je sve to potrebno i drugim majkama i njihovoj deci i otuda želja da im makar na trenutak pomogne.
Prati
Obavesti me o
guest
2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Павле И. Премовић
Павле И. Премовић
1 godina pre

Социјалистичка партиј Србије (СПС) или Паркинг партија-Ниш
Има једно пола године како се нишка комунална полиција “у пуној ратној опреми” намерачила на тротоарске продавце домаћинских пољопривредних и других производа на нишкој пијаци код парка Светог Саве. Пошто су успели да их растерају градска власт је изградила паркинг за петнаестак аутомобила. Та паркинг места су, углавном, попуњена у току преподнева. Поподне и ноћу су полупопуњена или мање од тога. Дакле, због шачице аутомобила бар 30-так сиромашних породица у околини пијаце и даље су остале без каквог-таквог екстра новца да поткрпе свој месечни неугледан буџет а нас купце оставила без домаћинског воћа, поврћа, цвећа, винца,… на коме би ми завидели највећи европски градови Париз, Лондон, Берлин, Рим, Мадрид,… Пошто СПС учестује у локалној власти а има онај додатак “социјалистичка” питам се да јој је боље да је у Нишу прикачила оно: паркинг партија. Што ј најгоре и даље припадници нишке комуналне полиције “стражаре” пијацом са службеним аутомобилом, вребају, јуре и кажњавају папрено оне који покушавају да прошверцују своје производе… Дачићу, спасавај нас од нишких социјалиста.

Pertackibot
Pertackibot
1 godina pre

Ne čuje vas “drug” Dačiċ, gospodine. Premoviċu. Ovde smo samo mi, jadni leskovački čitaoci i komentatori.