Nišlije dočekale Novu godinu uz “Tropiko bend”

NIŠ

Ni jaka košava nije sprečila da „Tropiko bend“ zagreje Park Svetog Save u Nišu! Na tradicionalnom dočeku Pravoslavne Nove godine u organizaciji Gradske opštine Medijana preko deset hiljada građana – iz cele Srbije, kažu u ovoj opštini.

Nastup u Nišu „Tropiko bend“ ispunio je dobro poznatim hitovima „Ne zovi me“, „Ako ti je do mene“, „Haluciniram“… ali i mnogim drugim hitovima

Nova godina po Julijanskom kalendaru u organizaciji najveće niške opštine dočekana je uz odbrojavanje i petominutni vatromet u ponoć.

Iako je ovo bila noć veselja nije bilo preterivanja ni u čemu , pa ni u piću, tako da praktično nije bilo posla za interventnu jedinucu Hitne pomoći koja je dežurala u Parku.

Nije bilo potrebe za intervencijama ni u restoranima i kafanama u kojima je organizovan doček Nove godine

 

Tokom dana posetioci u Parku Svetog Save mogli su da vide scensko-lutkarski mjuzikl Pozorišta lutaka u Nišu pod nazivom „Kako su postala dobra deca“, koji prati rođenje i razvoj dece i predstavu Dramskog pozorišta „Dragomir Asenov“ – „Prljave pare“ iz Montane u Bugarskoj, koja na šaljiv način opisuje odnos prema novcu, na bugarskom jeziku.

Predstave su deo projekta „Unapređenje nematerijalne kulturne baštine u prekograničnom regionu“ koji Gradska opština Medijana realizuje u saradnji sa bugarskim gradom Montana.

Tokom dana ali i prilikom dočeka Nove godine Nišlije su bile  humane. Kutije u kojima se prikupljala pomoć za lečenje male Nikoline Ranđelović su se punile.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare