Nišlija osvojio tri medalje na takmičenju u paraplivanju Sarajevu

NIŠ

Reprezentativci Srbije u paraplivanju Nikola Ljubisavljević iz Niša i Nemanja Panović iz Novog Sada osvojili su pet medalja minulog vikenda na održanom međunarodnom takmičenju „Sarajevo open 2021“.

Ljubisavljević se sa takmičenja, organizovanog drugu godinu zaredom, vratio sa dve zlatne i jednom srebrnom medaljom, a Panović sa dve zlatne medalje. Mladi Nišlija je bio najbolji u svojoj kategoriji u trci na 50 metara kraul i 100 metara kraul, a drugi u trci na 100 metara prsno. Panović se za izborio za zlato u trkama na 50 metara kraul i 100 metara prsno.

Ljubisavljević je za Niške vesti istakao da je takmičenje na Olimpijskom bazenu u Sarajevu bilo vrhunski organizovano uprkos poteškoćama koje su organizatori imali zbog nevremena koje je zadesilo taj grad dan uoči početka takmičenja.

On se zahvalio Plivačkom klubu „Spid“ i predsedniku tog kluba Amelu Kapu za još jedan srdačan doček i izuzetno gostoprimstvo. Ljubisavljević i Panović bili su jedini predstavnici naše zemlje na takmičenju „Sarajevo open 2021“.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare