Niške demokrate podelile badnjake sugrađanima

NIŠ

Demokratska stranka u Nišu tradicionalno je pred Božić svojim sugrađanima podelila badnjake ispred tržnog centra Kalča. Prilikom susreta sa građanima su članovi Demokratske stranke Niš razgovarali o svemu dobrom i lošem što se dešavalo u prethodnoj godini i problemima koje kako je rekao  predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Demokratske stranke u Nišu „ aktuelna vlast svojim činjenjem, a još više ne činjenjem  stvorila građanima Niša“.

„Ovom akcijom Demokratska stranka želi da da primer kako jedna odgovorna politička organizacija treba da se ponaša i komunicira sa građanima.

Građani Niša i jugoistočne Srbije sve teže žive, veliki je broj nezaposlenih, sve veći broj mladih napušta Niš i Srbiju, poskupelo je grejanje, TV pretplata, porez i ostali svakodnevni troškovi su sve veći i veći.

Sa željom da zivot u 2019. godini krene na bolje, Demokratska stranka svim pravoslavnim vernicima koji po julijanskom kalendaru proslavljaju Badnji dan i Božić, želi mir, sreću i blagostanje.  Mir božji, Hristos se rodi! “ poželeo je Mića Jevtić,u ime Demokratske stranke Niš.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare