Niška inicijativa odgovara Perišiću

NIŠ

Povodom konferencije za novinare koja je juče održana u prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke danas se oglasila  Niška Inicijativa koja ima odborničku grupu u Skupštini Niša. 

U odgovoru  SNS-u  nekadašnjem gradonačelniku Niša  Zoranu Perišiću  zamera se “na vređanje demonstranata uz glumu „poštenja i čestitosti“. U ovom saopštenju se kaže:

“Sramno je da SNS i bilo koji njihov član javno vređa bilo kog protestanta! U ime ove stranke, to je učinio bivši niški gradonačelnik, gospodin Zoran Perišić koji je imao mandat da zastupa i predstavlja sve Nišlije pa i ove današnje protestante. Ti građani koje vređate su naše komšije, prijatelji i rodbina. Oni imaju pravo da negoduju protiv ove i bilo koje druge vlasti. To je njihovo demokratsko pravo, jedno od retkih koje im nije oduzeto ovom diktatorskom vlašdu koja je puna afera i govora mržnje.

Funkcioneri SNS-a nikako ne predstavljaju „obične, poštene i normalne ljude“? Kako to znamo? Pa vidimo na šta nam liči društvo i grad… čitamo i osedamo na svojoj koži vašu bahatost, nestručnost i nerad a povrh svega, odsustvo odgovornosti za sve učinjeno i neučinjeno.

Sram vas bilo za svojevrsnu privatizaciju cele države! „Imali smo fabrike koje su prodate u bescenje, zemlju koja je opljačkana, izdatu državu, rasturenu SFRJ, rasturenu Jugoslaviju, rasturenu zajednicu SCG i na kraju oduzeto Kosovo“

Privreda je najviše uništena do 2000. god besomučnom pljačkom, iznošenjem deviza iz zemlje, krađom devizne štednje a Kosovo ste izgubili dok ste bili Radikali u koaliciji sa Miloševidevom kriminalnom vlašću uvevši nas u rat sa NATO-m u kome je naš grad pretrpeo strašna stradanja. Nemate kapaciteta da Vi pričate ni o tome

 U mandatu ove vlasti Srbija beleži pad na svim lestvicama demokratije, ekonomije, vladavine prava, slobode štampe, kvaliteta života, beležedi istovremeni porast pretnji novinarima, indeksa korupcije i mnogo čega drugog što čini život naših sugrađana nepodnošljivim i zbog čega su na ulici!

 Neka se skupi i „šačica“ na ovom protestu…tu su zbog vas i protiv vas!

Tim ljudima niko nije spremao sendviče, pladao dnevnice, ucenjivao ih za posao i socijalnu pomod da bi mitingovali… Niko nije reketirao privatnike da im pladaju troškove jer im duguju za tendere na kojima su dobili državne pare…to radite vi. Takvi su vaši mitinzi i na ove načine postižete lažnu sliku podrške i masovnosti!

Onda kada VI govorite o ljubavi, o demokratiji, pravu i pravdi glumeći “decu cveća” koja šire ljubav, to gospodo zvuči licemerno jer to radite u isto vreme kada građane koji vam se suprotstavljaju mediji pod vašom kontrolom na sve načine vređaju i omalovažavaju.

U potpisu ovog odgovora stoji  Odbornička grupa Niška Inicijativa

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare