“Nedelja otvorenih vrata” na niškom Fakultetu sporta

NIŠ

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu i ove godine od 16. do 20. maja, organizuje “Nedelju otvorenih vrata”, posvećenu budućim studentima i njihovim roditeljima.                                

“Tokom nedelje otvorenih vrata, svaki  dan od 12 do 15 sati, zainteresovani srednjoškolci, budući brucoši moći će da se informišu o svim  studijskim programima koje fakultet nudi, upisu, studiranju, kao i samom fakultetu”, poručuju sa niškog DIF-a.

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Nišu i ove godine organizuje pripremnu nastavu za kandidate koji se budu prijavili. Prijava za pripremnu nastavu je od 6. do 10.juna, a nastava će biti organizovana od 13. do 17. juna. Prijave i polaganje prijemnog ispita biće od 20. do 24.juna.

                                  Kandidati mogu da se upiši na osnovne akademske studije – fizičko vaspitanje i sport  ili na osnovne strukovne studije-sport. Na osnovne akademske studije fakulte upisuje 140 kandidata od kojih je dao na budžetu a dao plaća školarinu, dok na osnovne strukovne studije do sada upisivalo 50 kandidata. Fakultet je obezbedio i nastavu na daljinu koja je namenjena, pre svega, studentima koji su aktivni sportisti i članovi su sportskih klubova. Na ovaj način im je omogućeno da uz aktivno bavljenje sportom završe i studije.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare