,,Nebeski andjeli,, pobednici kupa


VRANJE


Fudbaleri ekipe ,,Nebeski anđeli” iz Vranja pobednici su ovogodišnjeg finalnog kupa Pčinjskog okruga. Oni su za rivala u finalnom meču na Gradskom stadionu u Surdulici imali ekipu zonaša ,,Mladost” iz Bosilegrada.
Pobednik finalne utakmice, koja je odigrana pred oko 200 gledalaca, odlučen je još u prvom poluvremenu kada su Marjan Stanimirović i Petar Petrović pogodili mrežu čuvara mreže Stankovića i tako obezbedili svojoj ekipi pobednički trofej.


Pehar pobednika kupa za 2019.godinu, po završetku finalne utakmice, na svečanoj ceremoniji uručio je Blagoje Tabaš, predsednik Pčinjskog okruga.
Finalnu utakmicu vodila je sudijska ekipa na čelu sa glavnim sudijom Milovanom Kostićem iz Surdulice, a pomoćnici su bili Milan Milić iz Vranja i Aleksandar Mladenović iz Bujanovca. U ulozi četvrtog sudije bio je Miloš Mitić iz Surdulice, dok je delegatsku dužnost obavljao iskusni fudbalski radnik David Milić iz Surdulice.
Na kraju da pomenemo i sve aktere finalne utakmice, a koji su se kao igrači našli u protokolu utakmice:
,,Nebeski anđeli”: Ma. Mitić, Nešić, Mladenović, Mi. Mitić, Ristić, Pavlović, Stanimirović, Jovanović, Petrović, Stojanović, Stevanović
Rezerve: Milanović, Nikolić, Nacković, Ristić, Nilojković, Stojković i Trajković.
Sa trenerske klupe ekipu je predvodio Branimir Stošić.
Mladost: Stanković, Tasev, Milenković, Stojanović, Radojičić, Georgijev, Zaharijev, Tasić, Đokić, Petrović i Milutinović.
Rezrve: Janković, Čipev, Petrov, Askov, Jović, Vasev i Stošić.
Trener: Valdica Manasijev
Vlastimir Stamenković

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare