Ne objavljujemo više komentara sa iste adrese

LESKOVAC

Regionalna informativna agencija JUGpress ne objavljuje više od jednog komentara na istu temu koji stižu sa iste adrese.

To se odnosi i na današnje brojne komentare koji, sa nekoliko istih adresa stižu na tekst sa protesta u Leskovcu, koji su bili još u petak uveče, i tekst o seči grana , koji je objavljen još u subotu.

Pri tome su svi ti komentari vrlo slični ili skoro isti.

Ovo ne činimo jer , iz našeg sopstvenog iskustva kada objavimo nešto što ne odgovara vlastima, znamo da onda počinje da stiže gomila komentara sa nekoliko istih adresa i skoro iste sadržine i značenja.

Dakle, sve što želite da kažete, makar i nekoliko dana posle dogadjaja i objavljivanja tekstova o njima, možete da napaišete u jednom komentaru .

A to što bi se, u slučaju da objavljujemo sve komentare sa istih adresa i sličnog sadržaja, stvarao lažni utisak o većoj posećenosti , ne smatramo relevantnim niti u skladu sa profesionalnim standardima kojih se JUGpress pridržava.

Prati
Obavesti me o
guest

9 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Unicorn
Unicorn
5 godine pre

Zasto su bitne adrese, komentari mogu imati smisla, bilo da brane ili kritikuju vlast, vise njih sa istog kompjutera iliti adrese ko sto napisaste. Evo, zena i ja, ne delimo ista misljenja o svemu, zar ce zbog toga ona biti uskracena za komentar, samo zato sto vise vremena provodim na racunaru. I sin je vec skoro punoletan, ne cita vesti, pa mislim se, ima porodica gde jos vise osoba ima pristup samo jednom mestu za internet. To je diskriminacija.
Ako li pak, sami odvajate, procenjujete sta je dobro za etar, nije li to cenzura?
Komentari ili ih ima, ili ih nema, cim pocnete da se mesate, nije to dobro…

Djurica
Djurica
5 godine pre
Odgovori  Unicorn

Lepo piše u tekstu, ali očigledno ste taj red propustili da pročitate.
“Pri tome su svi ti komentari vrlo slični ili skoro isti.”
Da je kao što vi pišete, verujem da bi moglo da prođe bez problema. Zašto bih ja kao čitalac čitao nekoliko istih komentara, pa makar ih pisali vi, pa vaša žena, pa vaš sin?

Unicorn
Unicorn
5 godine pre
Odgovori  Djurica

Zato sto smo svi ljudska bica i imamo ljudska prava, mozemo da mislimo isto, a i ne moramo, tebe niko ne tera da citas, komentar je sloboda izrazavanja, ako ne vredja – ovo gore u tekstu je cenzura, cista kao suza.

Marko Kraljević
Marko Kraljević
5 godine pre

Arsić odlično vodi opštinu a zakone o kojima pišete su donele predhodne vlasti.

Savle
Savle
5 godine pre

A da ja vas pitam, sta je sa 500.000.000 neprijavljenih Kineza? A cutimo?

DS Propo
DS Propo
5 godine pre

Bravo! Tako treba sa botovima.

cirilica
cirilica
5 godine pre

Veceras u Cirilici vesala kritikuje covek koji je zatvorsku kosulju nudio Dinkicu u parlamentu dok je bio opozicija, a kad je postao vlast,nije bio sposoban da ga uhapsi ili nije postojao razlog, sto znaci da ga je lazno optuzivao. Dalje, on kritikuje sto opozicija u kontekstu zena koristi termin k.rva, a ministra koji voli novinarke koje klece ne unapredio, kao sto ce i Babica. I dandanas njegovi gradonacelnici tako tretiraju zene, kadriraju po kabinetima. Sve kriminalce su pustili cim je Putin otisao. Znaci vilj nije bio obracun s kriminalcima, vec bezbedonosne prirode. Ali su to upotrebili za kampanju pred narodom.

zatvorska kosulja
zatvorska kosulja
5 godine pre
Odgovori  cirilica

Koga da hapsi? Dinkica? Pa on pola G17 preveo u SNS. Pocev od Zoke ministarke, pa redom.Djilasove pristice, Tadicevci, svi su u SNS.

LIberty
LIberty
5 godine pre

Bravo ovim dokazujete da ste institucija za sve!!!!Puno podrska