Nastavljeni radovi na uređenju staza na Svetoilijskom i Špitaljskom groblju

LESKOVAC

Radovi koje je JKP “Komunalac” otpočeo prošle godine na uređenju staza na Svetoilijskom i Špitaljskom groblju i dalje se odvijaju, a privedeni kraju su najnoviji radovi na poboljšanju infrastrukture gde je ukupna vrednost radova iznosila 8 miliona dinara. Direktor JKP Sinadinović pojašnjava da je novac utrošen na adaptaciju i sanaciju staza na Svetoilijskom i Špitaljskom groblju.

„Nedavno smo izvodili radove na Špitaljskom groblju, a u okviru ove investicije sanirane su staze na Svetoilijskom groblju ukupne dužine 940 metara, od toga 540 metara se odnosilo na asfaltiranje, a ostatak je popločan behaton stazama. Ovo je četvrta takva investicija u poslednje četiri godine, a sa investcijama ćemo nastaviti i u toku ove godine, odnosno u martu mesecu, jer je postupak javne nabavke u toku. Vrednost te investicije će biti oko 3,5 miliona dinara.“

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Dragče
Dragče
2 godine pre

Lepo to izgleda na Špitalju, ali je, skromno rečeno, nedovoljno. Glavna staza je popločana, ali šta ćemo sa sporednim (bočnim) stazama i stazicama pored parcela. Trebalo je i to posuti, makar onom slomljenom ciglom ili šljunkom, jer se posle svake kiše stvara blato. Takođe, šta raditi sa napuštenim parcelama, prepunim otpadom? Znam da je prosto nemoguće napraviti idealan red i poredak na ovom groblju, ali mislim da ima prostora da ovo mesto bude uređenije.