Nastavljeni radovi na uređenju staza na Svetoilijskom i Špitaljskom groblju

LESKOVAC

Radovi koje je JKP “Komunalac” otpočeo prošle godine na uređenju staza na Svetoilijskom i Špitaljskom groblju i dalje se odvijaju, a privedeni kraju su najnoviji radovi na poboljšanju infrastrukture gde je ukupna vrednost radova iznosila 8 miliona dinara. Direktor JKP Sinadinović pojašnjava da je novac utrošen na adaptaciju i sanaciju staza na Svetoilijskom i Špitaljskom groblju.

„Nedavno smo izvodili radove na Špitaljskom groblju, a u okviru ove investicije sanirane su staze na Svetoilijskom groblju ukupne dužine 940 metara, od toga 540 metara se odnosilo na asfaltiranje, a ostatak je popločan behaton stazama. Ovo je četvrta takva investicija u poslednje četiri godine, a sa investcijama ćemo nastaviti i u toku ove godine, odnosno u martu mesecu, jer je postupak javne nabavke u toku. Vrednost te investicije će biti oko 3,5 miliona dinara.“

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Dragče
Dragče
11 meseca pre

Lepo to izgleda na Špitalju, ali je, skromno rečeno, nedovoljno. Glavna staza je popločana, ali šta ćemo sa sporednim (bočnim) stazama i stazicama pored parcela. Trebalo je i to posuti, makar onom slomljenom ciglom ili šljunkom, jer se posle svake kiše stvara blato. Takođe, šta raditi sa napuštenim parcelama, prepunim otpadom? Znam da je prosto nemoguće napraviti idealan red i poredak na ovom groblju, ali mislim da ima prostora da ovo mesto bude uređenije.