Nastavljeni radovi na putu između Leskovca i Lebana kod Donjeg Trnjana

LESKOVAC-LEBANE

Novica Nikolić, direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ održao je konferenciju za medije povodom nastavka radova na rekonstrukciji puta između Leskovca i Lebana.

„Obaveštavamo sve učesnike u saobraćaju da su radovi na putu između Leskovca i Lebana nastavljeni. Trenutno se izvode radovi kod Donjeg Trnjana na teritoriji grada Leskovca na deonici u dužini od 800 metara koja se priprema za asfaltiranje. Ugrađuje se tampon, nakon toga će biti ugrađeni ivičnjaci kako bi bile uređene trotoarske površine kroz naseljeno mesto i nakon toga ugradnja prvog sloja asfalta što se očekuje u narednih nekoliko dana, krajem ove ili početkom naredne nedelje. Na ovom putu je ugrađen prvi sloj asfalta na dužini od dva kilometra i 400 metara, a na deonici je izvršeno i proširenje kolovoza na 6,6 metara. Očekuje se ugradnja drugog, odnosno završnog sloja asfalta, a zatim će biti izvedeni radovi i kroz Sinkovce gde će biti proširen kolovoz i urađene trotoarske površine.“

Investitor ovog projekta je JP „Putevi Srbije“, sa kojim lokalna samouprava ima odličnu saradnju, kaže Nikolić i dodaje da radovi idu planiranom dinamikom.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare