Naše mesto-naša šansa

LESKOVAC

U Visokoj poslovnoj školi stukovnih studija u Leskovcu održana je konferencija „Naše mesto- naša šansa“ kojom je započela realizacija projekta „Preduzetništvo mladih za efikasno upravljanje turističkim potencijalom Jablaničkog okruga“.

Ovaj projekat partnerski realizuju Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga i Visoka škola strukovnih strukovnih studija Leskovac.
„Višegodišnju saradnju Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga i Visoke poslovne škole strukovnih studija pretočili smo u projekat koji će trajati šest meseci, a koji ima za cilj povećanje konkuretnosti turističke privrede Jablaničkog okruga kroz jačenje kadrovskog potencijala mladih u turizmu“ rekla je rekla je Jelena Pavlović, menadžer projekata u Centru za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga i dodala da se planira da 100 studenata Visoke poslovne škole prođe obuku za predzetništvo u turizmu.


„U planu je i da obuka koju budemo kreirali bude akreditovana uz mogućnost da bude realizovana i nakon završetka projekta. Druga bitna aktivnost na projektu je izrada web portala za karijerno vođenje mladih u oblasti turizma gde će svršeni akademci moći da ostave svoje radne biografije koje će biti dostupne poslodavcima kako u oblasti turizma tako i u drugim oblastima privrede.”
Projekat sufinansira Razvojna agencija Srbije sredstvima Vlade Republike Srbije kao i patneri na projektu Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga i Visoka poslovna škola strukovnih studija Leskovac.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare