Narodno pozorište otkazuje aktivnosti i predstave do 15.maja

NIŠ

Nakon trodnevnog perioda žalosti, Narodno pozorište Niš donelo je odluku da otkaže sve predstave i aktivnosti do 15. maja, u znak poštovanja prema stradalima u tragedijama u Osnovnoj školi ,,Vladislav Ribnikar“ u Beogradu i u selima Malo Orašje i Dubona kod Mladenovca, vado se u saopštenju Narodnog pozorišta.

                                 Novi termin za premijeru predstave Seme je 16. maj. Pretpremijera je 15. maja, a prva repriza predstave je 17. maja. Sva izvođenja počinju u 20 časova.

                                   Kupljene karte za premijeru 5. maja važe za 16. maj, za pretpremijeru 4. maja važe za 15. maj, a za prvu reprizu 9. maja i za izvođenje 10. maja, važe za 17. maj.

                                 Gostovanje predstave Dok nas smrt ne razdvoji, odloženo je za 4. jun u 21.00. Kupljene karte za 7. maj važe za 4. jun.

                                Gostovanje predstave Votka i šampanjac, 19. maja, odloženo je za 31. maj. Kupljene karte za 19. maj važe za 31. maj u 20.00.

                                    Za sve ostale otkazane predstave koje nemaju nov termin, ali i za predstave Seme, Dok nas smrt ne razdvoji i Votka i šampanjac, moguće je izvršiti i povraćaj novca. Kupljene karte mogu se i vratiti na blagajni Narodnog pozorišta Niš radnim danom od 10 do 20, uz sačuvan fiskalni račun. (kraj) VP/MN

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare