Narodni pokret Srbije – Vranje: Zašto kompanija Milenijum tim izvodi radove na kraju građevinske sezone

VRANJE

Kako su izvestili lokalni mediji u Vranju kompanija Milenijum tim će i ove jeseni izvoditi radove na nekoliko vranjskih ulica i to baš kao i po običaju na samom karaju građevinske sezone, saopštio je Narodni pokret Srbije – Vranje.

” Kako smo obavešteni, radovi na rekonstrukciji će trajati 60 dana i to baš oktobra i novembra meseca, te će i ove jeseni, pojedini stanovnici Vranja biti prinuđeni da idući ili vraćajući se sa posla “gmacaju” po blatu, a saobraćaj će u tim delovima grada biti u kolapsu. Na stranu toga što će im se rokovi iz raznoraznih razloga produžiti i verovatno će sa radovima ući u zimu, imajuću u vidu nesposobnost naprednjaka da bilo šta urade kvalitetno i u predviđenom roku.

Zbog toga nam više i nije začuđujuća činjenica da ova naprednjačka vlast što više “radi” na rekonstrukciji gradske saobraćajne infrastrukture, to nam ulice u gradu izgledaju očajnije, te se nameće logično pitanje u čijem se interesu to radi? Da li u interesu pojedinih privatnih firmi koje gotovo uvek dobijaju poslove na tenderima za raznorazne rekonstrukcije ulica pa iste prekopavaju kako im se hoće ili u interesu pojedinih funkcionera Srpske napredne Stranke koje samo zanima “ugradnja” ili pak u interesu i jednih i drugih usko povezanih interesnih grupa?

U interesu Vranjanaca se sigurno ne rade jer u suprotnom bi grad bio čist i uređen, a ulice bi bile bez udarnih rupa.

Zato Narodni pokret Srbije poziva građane da uoči predstojećih lokalnih izbora dobro razmisle da li zaslužuju da i dalje žive u ovakvo razvaljenom gradu pod naprednjačkom nasilničko – mafijaškom vlašću koja je za ovih 11 godina i državu a i naš grad dovela u stanje očaja i da dobro razmisle kome će dati svoj glas”, navodi se u saopštenju Narodnog pokreta Srbije – Vranje. (kraj) DV/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare