Narodna stranka: “Želimo civilizovano i demokratsko društvo, potpis podrške nam možete pružiti u subotu”

LESKOVAC

Gradski odbor Narodne stranke u Leskovcu izdao je saopštenje za javnost, čiji tekst ovde prenosimo u celosti:

“Poštovani građani,
u disfunkcionalnim okolnostima, gde nema slobode medija, gde se guši sloboda govora i mišljenja, gde nema uređenih biračkih spiskova, niti kontrole biračkog materijala nakon izbora, uostalom, gde nema elementarnih uslova za održavanje fer i poštenih izbora, Narodna stranka, staje u ime svih nas koji želimo da se u Srbiji ponovo poštuju osnovni postulati civilizovanog i demokratskog društva.
Sa željom da se vidimo, popričamo i razmenimo stavove i ideje, Gradski odbor Narodne stranke u Leskovcu vas poziva, da u subotu od 11 časova prekoputa Kulturnog centra, pružite otpor samovolji i neodgovornosti režima i date potpis podrške za slobodne izbore. Želimo da opet slobodno biramo i odlučujemo!”

Prati
Obavesti me o
guest
4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Ime ti je sloboda
Ime ti je sloboda
9 meseca pre

Nema interakcije, suceljavanja, dijaloga, konstruktivne rasprave. Mediji su jednosmerni kanal da svako iznese lepo misljenje o sebi, bez mogucnosti ukljucivanja javnosti putem otvorenih telefona, bez prava opozicione partije da iznese argumentaciju za suprotan stav, bez elementarne slobode koalicionog partnera da pohvali svog sefa partije nego uglas klicu ko sekta: Ziveo vodja prepodobni. Ko ovo ne uvidja, ima zdravstvenih problema, al ne sa sluhom i vidom.

Narod
Narod
9 meseca pre

Nećemo !

Leskovac republika
Leskovac republika
9 meseca pre

Birački spiskovi su isti oni iz 2012 koje ste vi uredili, a sto se tice medija u Leskovcu evidentno je da svaku glupost koju posaljete oni objavljuju. Znaci spiskovi su identicni, a mediji u Leskovcu, odgovorno tvrdim, jos uvek svima dostupni.