Narodna stranka Vranje: Zatvora za lopovluke, pljačke i sva nedela koja ste počinili neće vas spasiti ni zvučnici sa terasa

VRANJE

Imajući u vidu sve već revolt naroda protiv aktuelne vlasti Srpske napredne stranke oličene u diktaturi Aleksandra Vučića, koji se svake večeri u 20:05 časova manifestuje lupanjem u šerpe i lonce sa terasa i prozora nezadovoljnih građana, razuman je strah Aleksandra Vučića i njegovih poltrona, saopštila je Narodna stranka iz Vranja.

“E sad, verovatno u nedostatku inventivnosti da se osmisli nešto originalno, kao odgovor na buku nezadovoljnih građana, diktator Vučić pribegava starom oprobanom radikalskom metodu  da na svaku akciju nezadovoljnih građana odgovori kontraakcijom, isturajući u prvi plan svoje lakeje i poltrone ali i ljude koje na raznorazne načine primorava ucenama i pretnjama,  svaljujući krivicu na opoziciju.

Kako je šerpovanje svake večeri sve jače, što se sinoć jasno čulo i u Vranju, to je strah diktatora sve veći pa njegova klika putem ozvučenja i razglasa pokušava da ublaži strah diktatora i nadomesti podršku naroda, koju očigledno diktator više ne uživa, premda u ovom trenutku nisu u mogićnosti da ucenjuju, maltretiraju i prisiljavaju ljude da izlaze na prozore i terase svojih stanova i iskazuju “podršku” tiraninu.

Očigledno je da podršku naroda nemaju ali su zato tu zvičnici raspoređeni širom grada, na terase određenih kuća i zgrada, određenim javnim ustanovama i ugostiteljskim objektima, u nadi da će time zabašuriti sve veću buku nezadovoljnog naroda.Iz takve panične akcije naprednjaka jasno se izvodi zaključak da je narod rekao “NE” njihovoj tiraniji, te da sada strahuju od zakona koji će ih stići odmah nakon oslobođenja Srbije i uspostavljanja pravne države.

I na kraju gospodo naprednjaci, zatvora za lopovluke, pljačke i sva nedela koja ste počinili za ovih osam godina vas neće spasiti ni zvučnici sa terasa niti sva vaša “ljubav” prema vašem vođi. To vam obećavamo!Srbija se budi, kraj vam se bliži! , navodi se u saopštenju Gradskog odbora Narodne stranke Vranje

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare