Narodna stranka Vlasotince: Obmana naroda ili strah od sopstvenih laži???

VLASOTINCE

Povereništvo Narodne stranke Vlasotince je danas podržalo skup građana koji se bore protiv Ekološkog genocida za očuvanje životne sredine, a protiv izgradnje mini hidroelektrana (MHE).

“Postavlja se pitanje: Da li je odlaganje zakazane javne rasprave o izgradnji MHE “BESKO” samo osmišljen politički manevar lokalne vlasti, koji ima za cilj obmanu naroda koji se budi ili strah od sopstvenih laži? Naravno lokalna vlast nije našla za shodno da udostoji narod na jedno od milion pitanja.
Naime lokalna samouprava je u martu mesecu ove godine, a opet na inicijativu građana koji su i tada ukazivali na štetne posledice izgradnje MHE na EKO sistem i životnu sredinu izglasala odluku o zabrani izgradnje MHE na teritoriji opštine Vlasotince.
Međutim, loša politika lokalne vlasti, a verovatno pod dirigentskom palicom “Vrhovne vlasti” nastavlja da obmanjuje svoje građane i pokušava da održi javnu raspravu o izgradnji gore navedene MHE i pokušava da progura Projekat na mala vrata. Uvidevši da se narod probudio i da je počeo da masovno ulaže primedbe, sugestije, pribegava se manevru ODLAGANjE JAVNE RASPRAVE, a da se pritom ne izda zvanično saopštenje čelnika ili rukovodioca iste i da se ne da bar približan termin održavanja javne rasprave.
Povereništvo Narodne stranke postavlja pitanje dokle će aktuelna lokalna vlast da obmanjuje svoje građane i da li će zbog ličnih interesa čelnika aktuelne vlasti dozvoliti izgradnju MHE i ugroziti prirodne resurse Vlasotinca.

Povereništvo Narodne stranke Vlasotince i njeni članovi obećavaju da će u prvim redovima stajati rame uz rame sa svojim sugrađanima kako bi odbranili svoj EKO sistem, zaštitili životnu sredinu i na kraju svoju VLASINU!!!, navodi se u saopštenju Narodne stranke Vlasotince.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare