Narodna stranka u Nišu poziva SNS da “otvori medije” i za druge stranke

NIŠ

Narodna stranka poziva Srpsku naprednu stranku da otvori medije i prestane da pravi podele u srpskom društvu.

“ Kao deo svog programa  mi iz Narodne stranke   pokrenuli smo inicijativu za direktni izbor gradonačelnika.  Danas govorimo o slobodi medija. Narodna stranka u Nišu postoji više od godinu i po dana, tokom kojih ni jedan predstavnik gradske organizacije nije gostovao na nekoj od niških televizija i to na jajbolji način pokazuje u kakvoj vrsti države živimo i koliko je jaka cenzura u srbiji, posebno na jugu ,  a najizrazitije u Nišu ”,  kaže Dragan Stojadinović  iz Narodne stranke  Niš.

Narodna stranka poziva sve medijske kuće da se vrate pravom novinarstvu i prestanu sa promocijom jedne političke stranke. Narodnjaci insistiraju na tome da sve relevantne opozicione stranke napokon dobiju priliku da u medijima prezentuju svoj program i aktivnosti. Takođe, u doba velike polarizacije društva, mediji moraju da organizuju televizijske duele između predstavnika vlasti i opozicije.

“Naprednjaci su Srbiju podelili na dva dela. Na one koji ispred televizora gledaju promociju Aleksandra Vučića i one koji na trgovima protestuju protiv njega i ovog nakaradnog sistema vlasti. Drugi deo koji  je za elektronske medije je malo vidljiv ilu čak nevidljivi.  Oni protesruju na trgovima . Ta nevidljivost ne važi samo za građane nego političke predstavnike.” dodaje Dragan stojadinović.

Srpska napredna stranka kroz projektno finansiranje utiče na sve lokalne medije i time novcem svih poreskih obveznika promoviše svoju politiku. Dok je režim stalno na medijima, na njima nema ni građana koji protestuju protiv režima niti njihovih političkih predstavnika.

 “Mi verujemo u pravednost naše borbe” poručuju u narodnoj stranci Niš i pozivaju SNS da otvore medije

“ Poštovani naprednjaci, ako vi verujete u pravednost svoje borbe – otvorite medije! Ako radite u narodnom interesu, ako radite dobre stvari, čega se plašite?”, kažu u niškom odboru Narodne stranke.

Ostavite komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o