Narodna stranka: Sve ulice u Vranju koje nisu završene sada neupotrebljive

VRANJE

Iako smo, ne tako davno, kritikovali lokalnu vlast da se ulice u Vranju nalaze u katastrofalnom stanju, da se nakon izvodjenja gradjevinskih radova na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži gradske saobraćajnice raskopavaju i iste se ne vraćaju u prvobitno stanje, nažalost, dogodilo se upravo ono što smo govorili da će se dogoditi, saopštio je Gradski odbor narodne stranke.

“Naime, nakon jakog nevremena koje je maločas usledilo i veće količine kiše koja je pala, sve one ulice na kojima su izvođeni radovi a nisu vraćene u prvobitno stanje, odnoso nisu asfaltirane već su samo zatrpane zemljom ili tucanikom, sada postaju potpuno neupotrebljive za saobraćaj jer je velika količina vode isprala svu zemlju i tucanik kojom su kanali gde su prošle cevi zatrpani. Ovako nedovršene ulice stoje već duže vreme, naročito Kosovska ulica, nemarom rukovodstva grada i gradonačelnika, kojeg nije briga kako mu grad izgleda, kakve su mu gradske saobraćajnice i u kakvom se katastrofalnom infrastrukturnom stanju grad nalazi. Tako nezavršene ulice pored toga sto remete normalan tok saobraćaja, sada posle jače kiše postaju potpuno neupotrebljive i takve će ostati do ponovnog saniranja. 

E sada se postavlja pitanje ko će to nepotrebno saniranje da plati? Zašto ulice nisu na vreme asfaltirane kao što smo apelovali, već će se sada plaćati dupli i nepotrebni troškovi. Ko će snositi odgovornost što saobraćaj neko vreme neće funkcionisati te će se stvaraiti još veće gužve u saobraćaju? Ko će snositi odgovornost za nemar i bespotrebno trošenje novca građana Vranja na ponovnu sanaciju ovih ulica?

Ono što je jedino jasno jeste činjenica da Vranje nikada nije imalo nesposobniju gradsku vlast i još nesposobnijeg gradonačelnika nakon kojih će ostati razorne posledice i nenadoknadiva šteta”, navodi se u saopštenju Narodne stranke Vranje.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare