Narodna stranka: Šta će biti s „rupom“ kod Hemijske škole

LESKOVAC

Funkcioneri Gradskog odbora Narodne stranke Leskovac održali su konferenciju za medije kraj rupe kod Hemijske škole, koja već osam godina tu stoji čekajući da se neko seti i završi započeti objekat.

„Sadašnja vlast je u kampanji 2012. godine obećala da će ovaj objekat završiti u roku, ali jedino što su uspeli to je da ograde ovu rupu. Svedoci smo da se u centru koristi svaki kvadratni centimetar, ne bi li se izgradila neka zgrada, te zato ovom prilikom apelujemo na vlast ovu zgradu, koja je bila namenjena za socijalno stanovanje, ipak bude izgrađena. Predlažemo da lokalna samouprava investitore koji su hteli da grade u naselju „Dubočica“, dovedu ovde i omoguće im da svoj novac invetsiraju u ovu gradnju. Pogotovo što stotinak metara odavde postoji parcela koju je grad otkupio, tako da i tu može da se napravi zgrada“ rekao je Dragan Stošić, potpredsednik GrO Narodne stranke i rekao da se ova stranka, kada bude vlast, neće hvaliti asfaltiranjem i uviđenjem vodovoda i kanalizacije, jer je to obaveza lokalne samouprave.

Predsednik GrO Narodne stranke Jovica Stanković je izrazio neslaganje sa tvrdnjom vlasti da je svaka kapitalna investicija u interesu građana.

„U interesu građana nije trošenje ogromnog novca za sređivanje fasade Opšte bolnice koja bila u korektnom stanju i zamena već zamenjene stolarije. Ni projekat izgradnje Gradskog stadiona nije u interesu građana. Mi nismo protiv tih investicija, ali smatramo da postoje prioritetnije stvari, kao što je kupovina skenera, magnetne rezonance, kako bi olakšali lečenje građana pacijenata i rad lekara.“

Dragoslava Spasić, potpredsednica, GrO Narodne stranke, podsetila je na inicijativu ove stranke da lokalne samouprave novac namenjen novogodišnjim proslavama usmere u humanitarni fond za lečenje bolesne dece i naglasila da je tako nešto već urađeno u nekim lokalnim samoupravama, kao što su Užice i Kragujevac.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Maxi
Maxi
3 godine pre

Pa, vaš, prethodni gradonačelnik je zbog te rupe bio u zatvoru. Platio je našim parama celu zgradu, a ostala samo rupa! Što ne pitate njega?

dragan
dragan
3 godine pre

Dragoslava, pazi kad sad tvoj direktor dobije nalog da te premesti u Vucje, po kazni sto mislis suprotno. Tito je imao Goli otok. Danas u Srbiji niko ne sme da misli svojom glavom. Iako je nanprirodnije da se u svemu nekad ne slozis ni sa zenom, majkom, decom, kolegom i komsijom,kumom. Ali, kad ne mislis kao vlast, kad naglas das ideju da i ostali treba da ukljucr svoj mozak, tada si za odstrel, odmah te sklankaju. Srbija nije slobodna. Sve prethodne predsednike opstina sadasnji je pljuvao, oni su ga yoletisali. Njemu niko javno ne sme nista, odmah se tak sveti, zlopamtri. Kao svaki napredmjak sirokih shvatanja. Iako ces se ti Dragoslava, za neke druge stvari sloziti da su dobre. Pamtice ti samo ovo. Gde se suprotstabljas. Po njima je to zabranjeno i kaznjivo.

Zoki
Zoki
3 godine pre

Kovid bolnicA naprimer!