Narodna stranka povodom slektivnog uvođenja grejanja u Vranjskoj Banji

VRANJE-VRANJSKA BANJA

Povodom selektivnog uvođenja grejanja za samo odabrani krug ljudi u Vranjskoj Banji od strane rukovodstva opštine, a koje se zasniva na iskorišćenju izvora tople vode kao prirodnog resursa kojim Banja obiluje, oglailo se povereništvo Narodne stranke u Vranjskoj Banji.

“S obzirom da su prioritet imale samo ulice Boška Đorđevića i deo stambenih zgrada u ulici Kralja Petra I oslobodioca, postavlja se pitanje zašto i ostala naselja u Vranjskoj Banji nisu imala jednak tretman? Zbog čega meštani naselja Ogoš, Savinci, Štipljani, Đelinci, Suva Banja i drugih nemaju ista prava poput ovih, po nama, selektivno odabranih ulica, već su isti diskriminisani kao meštani drugog reda? Da li bi i ostala domaćinstva u Vranjskoj Banji trebalo da imaju jednako pravo korišćenja toplovoda ili je to pravo zagarantovano samo za privilegovanu SNS “elitu”? Takođe, postavlja se i pitanje ekonomske isplativosti i opravdanosti ovakve nakaradne i selektivne toplifikacije.

Ono što je takođe simptomatično jeste i činjenica da je sve ovo izvedeno bez ikakvog projekta, na svoju ruku, a po volji i naredbi samo jednog čoveka.

Zato Narodna stranka pita lokalnu vlast i predsednika opštine Dragana Sentića da li su svi građani Vranjske Banje jednaki ili su neki malo jednakiji od drugih? Da li su stanovnici Vranjske Banje zaslužili da budu diskriminisani i izuzeti od korišćenja ovog prirodnog resursa koji pripada svim Banjčanima?

Jasno je jedino to da Banjčani trpe samovolju jedne stranke i jednog čoveka kao sive eminencije ove naše male opštine.

Za sve ove godine vlasti Srpske napredne stranke u Banji nije stigao nijedan kvalitetan i ozbiljan investitor, ne računajući prodaju specijalne bolnice pod sumnjivim okolnostima u bescenje.

Banjčani nisu zaslužili ovakvu pogubnu i nesposobnu vlast koja Vranjsku Banju svakim danom sve više srozava, a Narodna stranka će uvek biti na strani naroda i biće glas nezadovoljnih i obespravljenih stanovnika naše opštine jer su za nas svi građani jednaki, bez obzira kojoj političkoj organizaciji pripadali”, navodi se u Povereništvu Narodne stranke Vranjska Banja.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare