Narodna stranka: Novac za ručkove, slavlja i novogodišnju rasvetu u Trgovištu preusmeriti u humanitarnu pomoć

TRGOVIŠTE

U vreme kada je na snazi  zabrana okupljanja, proslava i svih vrsta skupova, zbog situacije sa korona virusom smatamo da novac koji je „bacan“ iz opštinske kase kao i kase svih javnih preduzeća u opštini Trgovište za ručkove, slavlja i smešno-siromašnu rasvetu u glavnoj ulici, treba preusmeriti na lečenju bolestne dece ili neki drugi vid kupovine humanitarne pomoći, možda za bolje uslove za lečenje kovid pacijenata, saoopštila je Narodna stranka iz Trgovišta.

“S obzirom da se u Trgovištu unazad nekoliko godina proslava Nove godine organizuje tokom celog decembra meseca i to u režiji svih javnih preduzeća, škola i opštinske uprave na kojima su 50% isti gosti zbog kojih se i slavi, ove godine bi trebalo pokazati humanost i novac predviđen za slavlja preusmeriti za lečenje bolesne dece kao i dece bez krova nad glavom, kako u Pčinjskom regionu tako i širom Srbije.

Najvažnija borba u životu je borba za život, najlepši osmeh u životu je dečji osmeh i ništa bitnije na svetu nema od zdravlja, sreće i života dece.

“DA ZASIJA DEČJI OSMEH A NE ULICE I TRGOVI”, poručuje se u saopštenju koje potpisuje Marko Krstić, predsednik odbora Narodne stranke u Trgovištu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare