Naprednjavci odgovaraju Stranci slobode i pravde

VRANJE

„Za svaku pohvalu je to što pomno pratite rad Srpske napredne stranke. No, zaboravljate činjenicu da u vašim redovima imate nekadašnje visoke funkcionere u lokalnoj samoupravi, koji su pokazali koliko znaju i umeju i svi dobro znamo kako su se proslavili.

Ovog puta ste udarili ne samo na dobitnike, već i na učenike i pofesore koji su bili uključeni u obležavanje značajnog jubileja. Drznuli ste se, opijeni mržnjom da devalvirate rad gimnazijalaca i prosvetnih radnika. Govorite o obeležavanju 140  godina postojanja Gimnazije u Vranju, a kritikujete kulturu. Pitamo vas da li znate da je Gimnazija obrazovna ustanova, a ne ustanova kulture? Da ste se bavili obrazovanjem verovatno biste znali, međutim, kako ste se bavili nekim  drugim poslovima, ovaj deo gradiva vam je promakao.

Kada je kultura u pitanju, ovog puta ćemo vas opisati vrlo kratko…..

,,Kulturo, eve me…!“toliko o vama i vašem znanju.

O kulturi govori osoba  iz  SSP-a koja zgradu SELAMLUKA u svom video zapisu naziva SALEMLUK i to u više navrata.

Sve ste time rekli. Nastavite da izmišljate, a mi ćemo da radimo, jer to vas najviše boli. Dela govore više od reči. A naša dela su obećano – ispunjeno.

Renovirana je Muzej kuća ,,Bora Stanković“, završena izgradnja pozorišta, glumci izvode svoj repertoar na daskama koje život znače u svojoj zgradi. Otvoren bioskop, završava se rekonstrukcija upravo te zgrade čiji naziv vi i ne znate ili ćete ga možda menjati. Sanirana je Pribojčićeva kuća. Završena rekonstrukcija parka. Urađena sanacija  više objekata u kojima se realizuje obrazovno-vaspitni rad i još mnogo, mnogo toga. Dobro je da građani Vranja vide i znaju šta je i koliko urađeno.

Savetujemo vam, da ako već pretendujete da budete na vlasti, izložite program i predloge. No, vi ih očigledno nemate! Razumljivo je onda zbog čega se služite primitivnim metodama.

Mi ćemo i dalje da gradimo i radimo, a vi gospodo nastavite sa snimanjem videa…“, navodi se u saopštenju Saveta za kulturu GrO  Srpske napredne stranke u Vranju.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare