Napadnuti funkcioner SNS u Vranju i njegova porodica

VRANJE

Dvojica maskiranih muškarca metalnim šipkama napali su Gorana Đorđevića, direktora JP „Vodovod“ i generalnog sekretara SNS
u Vranju i  njegovu porodicu na pragu njegove kuće, u četvrtak, oko 21 sat.

Đorđević je to potvrdio na konfernciji za novinare koja je, u petak, održana u prostorijama vranjskih naprednjaka.

Objašnjavajući kako se to desilo Đorđević je rekao da se incident dogodio u sinoć u 21 sat u naselju Ogledna stanica kada je kući dovezao sina sa treninga.

„Parkirao sam auto i spremali smo se da uđemo u kuću, kada su nas napali. Tu je bila moja supruga,  ćerka od 16 isin od 10 godina. Dva puta metalnom šipkom su me udarili u glavu. Moju ćerku čupali su za kosu, supruga je takođe zadobila udarce i ima modrice.Samo zahvaljujući pukoj sreći i snalažljivosti,moje supruge, uspeli smo da izbegnemo katastrofalne posledice“, rekao je Đorđević i dodao da su se suprostavili nasilnicima, najviše moja supruga i uspeli smo da ih oteramo“, kazao je Đorđević.

“Moja žena ima više povreda od mene ona je u modricama. Od siline udaraca kleknuo sam, a ona se suprotstavila napadačima. Čak su se drznuli da udare moju šesnaestogodišnju ćerku, da je čupaju za kosu i da je bace na tlo, a ja sam u međuvremenu uspeo da se pridignem i onda smo se suprotstavili njima i oni su pobegli. Moja žena koja je borbena duhom kao sve žene je spasila  na neki način težu katastrofu. Ćerka je našla snage uspela da slika vozilo kojim su pobegli”, kaže Đorđević.
Pozvali su policiju, i pomoć im je ukazana u Zdravstvenom centru Vranje.

“Mogu da odgovorno izjavim da nemam nikakvih neprijatelja da nikoga nisam zadužio i nikoga nisam povredio u ovom gradu. To što sam ja meta nekih medija u smislu konstantno pežurativnog pisanja o meni, to neka njima služi na čast. 

„Verujem policiji i pravosudnim organima. Oni rade svoj posao i verujem da će istinu isterati na čistac“.

Predsednik vranjskih naprednjaka Slaviša Bulatovićsmatra da napad predstavlja i udarac na politiku ove partije, jer je reč o napadu na visokog funkcionera SNS.

“Unazad dve i više godine koliko smo na vlasti, da mu se uporno crta meta na čelu od strane pojedinih medija i ne samo njemu već i svim funkcionerima u GO i u lokalnoj vlasti. Zamolio bih vas da u ovom trenutku svi budemo pre svega korektni i prema gospodinu Đorđeviću i njegovoj porodici da svojim objektivnim izveštavanjem i korektnim odnosom prema ovom nemilom događaju doprinesemo da istraga koja se intenzivno sprovodi da rezultate koje svi očekujemo”, rekao je Bulatović.

Saopštenjem se povodom napada oglasila i PU Vranje u kome se navodi da policija preduzima sve mere i radnje na rasvetljavanju ovog događaja i intenzivno traga za osumnjičenima.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare