NAJBOLJI SPORTISTI PLIVAČ MIROSLAV KOCIĆ I KARATISTKINJA JELENA STANOJEVIĆ

LESKOVAC

Najbolji sportisti Leskovca su  Miroslav Kocić (PK „Dubočica“) i Jelena Stanojević (Karate klub „Unsu“).

U kategoriji sportskih ekipa najbolji su Plivački klub „Dubočica“ u muškoj i Ženski odbojkaški klun „Leskovac 98“.

U kategoriji sportskih nada u muškoj konkurenciji titulu ravnopravno dele Luka Stojanović (Rukometni klub „Dubočica 54“) i Đorđe Pešić (Karate klub „Unsu“), dok je Martina Milošević (Ženski rukometni klub „Dubočica“) najbolja u ženskoj konkurenciji.

Opštinski rukometni savez je najbolji u kategoriji sportske organizacije.

Najbolji sportski stručnjak je Saša Pejčić (RK „Dubočica 54)“, a nagradu sportski radnik za godišnji rad dobio je Vladimir Šiškin (Karate klub „Bušido“). Božidar Arsić (Bokserski klub „Dubočica“) je nagradđen za dugogodišnji rad.  U kategoriji pedagozi fizičke kulture nagrađen je Predrag Milenović (OŠ „Trajko Stamenković“ i „Vasa Pelagić“), dok je u kategoriji pojedinci za rad u drugim organizacijama najbolji Goran Filipović (OŠ „Petar Tasić“)

 

Na predlog Komisije za dodelu nagrada Upravni odbor Leskovačkog saveza sportova proglasio je najbolje pojedince, klubove, organizacije i sportske radnike u 2015. godine. Prisustne je na početku svečanosti obratio predsednik komisije Božidar Đermanović, koji se nada da će u 2016. godini biti malo više razumevanja i malo više sredstava za sportiste.

„Nadam se da će rezultati u 2016. godini biti bolji i da će komisija na sledećem izboru imati mnogo teži zadatak prilikom izbora najboljih. Radili smo po pravilniku, ispoštovali sve predloge i mislim da smo na osnovu predloga koje smo dobili izabrali stvarno najbolje i najuspešnije.“

 

U ime nagrađenih zahvalio se Vladimir Šiškin, a u ime grada obratio se zamenik gradonačelnika Leskovca Dragan Jovanović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare