Najavljena konvencija Saše Jankovića za četvrtak

LESKOVAC

 

U četvrtak, 16. marta, predsednički kandidat Saša Janković posetiće Jablanički okrug. U Vlastoincu će Janković boraviti u 14 i 30, dok će u 17 sati u holu LKC-a održati predizbornu konvenciju.

Na  današnjoj konferenciji za novinare povereništva GrO DS u Leskovcu i izbornog štaba predsedničkog kandidata Saše Jankovića pozvani su građani da prisustvuju konvenciji u LKC-u gde će imati priliku da u direktnom razgovoru sa Jankovićem dobiju odgovore na sva pitanja koja ih budu zanimala.

“Mi nećemo dovoditi ljude autobusima niti primoravati bilo kog da mora da prisustvuje predizbornom skupu. U publici nećete videti Nišlije, Beograđane, ili stanovnike bilo kog drugog grada, osim Leskovca i Jablaničkog okruga. Neće nam se desiti situacija da pristalice programa Saše Jankovića zaboravimo na autobuskoj stanici. Vodićemo dijalog, a ne držati monolog. I to je ono što nas razlikuje od drugih, imamo svoje mišljenje i svoj stav, ali poštujemo i prihvatamo svaku sugestiju i svaki predlog koji za cilj ima vraćanje države njenim građanima, rekla je ispred grupe građana „za Srbiju bez straha“ Ivana Janković.

Ovom prilikom rečeno je da je, na osnovu dosadašnjih anketa, ulazak Saše Jankovića u drugi krug predsedničkih izbora sasvim izvestan.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare