Nagradjeni na devetoj izložbi suvenira

 

LESKOVAC

 

Turistička organizacija Leskovca od srede do petka domaćin je devete izložbe suvenira i turističkih publikacija. Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Manifestacija je imala i takmičarski karakter, tako da je nakon trodnevnog žiriranja, tročlani žiri, sastavljen od eminentnih leskovačkih likovnih i književnih umetnika i predstavnika TOL-a, dodelio nagrade.

U kategoriji jednolisne turističke publikacije prvu nagradu dobila je Turistička organizacija Golubac, drugu dele turističke organizacije Požarevca i Raške, a treća je pripala Turističkoj organizaciji Gornjeg Milanovca. U kategoriji višelisne turističke publikacije do 50 strana prvo mesto pripalo je Turtističkoj organizaciji Kruševca, drugo dele turističke organizacije Vršca i Novog Bečeja, a treću Turistička organizacija Dragačeva, Guča, i Kulturno turistički centar Lapovo. U kategoriji turističkih publikacija preko 50 strana prva nagrada dodeljena je Turističkoj organizaciji Niša, druga turističkim organizacijama Goprnjeg Milanovca i Ivanjice, dok je treća nagrada otiša u opštinu Bojnik.

U kategoriji video publikacija – promo film prvo mesto pripalo je Gradskoj turističkoj organizaciji Kragujevac, drugo dele Turistička organizacija Majdampek i Organizacija za turizam i kulturu Sokobanja, a treću Turističke organizacije Kraljeva i Čačka.

Najbolji suvenir izložila je Turistička organizacija Bor, sledi Lazarevac, dok je na trećem mestu Čačak.

Što se upotrebnog predmeta tiče, prva nagrada pripala je Sportsko turističko trgovinskom centru Blace, druga Turističkoj organizaciji Dragačevo, Guča, i treća Turističkom centru Zrenjanina.

Najoriginalniji eksponat izradio je Sportsko turističko trgovinski centar Blace.

leskovac-izlozba-suvenira-7 leskovac-izlozba-suvenira-6 leskovac-izlozba-suvenira-5

U kategoriji turističkih plakata prva nagrada dodeljena je Turističkoj organizaciji Požarevca, druga Turističkoj organizaciji Vršca i treća Gradsko turističkoj organizaciji Kragujevca.

U kategoriji turisitčka fotografija, ili kolekcija fotografija prva nagrada otišla je u Novi Bečej, druga u Čačak, a treća u Vladičin Han. Što se pojedninačne fotografije tiče, na prvom mestu je Turistička organizacija Čačka, na drugom Trstenik i na trećem Blace.

U kategoriji turističke mape prva nagrada dodeljena je Turisitčkoj organizaciji Valjeva, druga Turističkom centru grada Zrenjanina i treća Turističkoj organizaciji Novi Bečej.

I u kategoriji turistička razglednica prva nagrada otišla je u Kragujevac, drugu dele Lebane i Loznica, a treću Vlasotince i Knić.

leskovac-izlozba-suvenira-4 leskovac-izlozba-suvenira-3 leskovac-izlozba-suvenira-2

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare