NAGRAĐENI NAJBOLjI UČESNICI KVIZA

LESKOVAC

 

Odbor za prevenciju bolesti zavisnosti i borbu protiv verskih sekti Skupštine grada Leskovca u Svečanoj sali grada Leskovca organizovao je dodelu nagrada finalistima kviza o štetnosti zloupotrebe psihoaktivnih supstanci pod sloganom “Igraj za zdravlje, droga, jok bre!!!”.

 

U kvizu su učestvovali  učenici osnovnih škola sa područja grada Leskovca, a najbolji su bili učenici OŠ „Branko Radičević“ Anđela Jović, Sandra Stamenković i Martina Mitić. Drugo mesto osvojili su učenici  OŠ Vuk Karadžić“ iz Pečenjevca Milan Cvetković, Petar Ristić i Igor Nikolić, treći su učenici OŠ „Josif Kostić“ Petra Gospodinović, Anđela Stojiljković i Nikola Cvetanović, a četvrti učenici OŠ „Trajko Stamenković“ Sofija Ljubenović, Andrijana Vlajić i Bogdan Jović.

 

„Sve strukture grada su uzimali učešće, počev od kabineta gradonačelnika, preko gradskih uprava do javnih preduzeća, školske uprave, Centra za socijalni rad, Policijske uprave, itd… Svi ti ljudi su dali poseban kvalitet svojom stručnošću i opredeljenjem koje imaju u svom radu. Naše rezultate smo merili kroz masovnost na takmičenjima koje smo organizovali. Organizovali smo i preko 60 predavanja za decu u školama u poslednje tri godine, štampali oko 1700 brošura i podelili deci kako bi stekla osnovna saznanja o psihosomatskim supstancama. Nadam se da smo ovu kompleksnu problematiku uspeli da približimo deci,“ rekao je predsednik ovog odbora  dr Miodrag Sokolović

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare