Nada umire poslednja

BEOGRAD

Skupština slobodne Srbije je skup nezavisnih, slobodnih ljudi koji su u poslednje vreme odlučili da odćute mnogo toga radi javnog interesa, ali ostaje bojazan do kada će javni interes trpeti to ćutanje, izjavila je za novine Nova pozorišna rediteljka Milica Kralj.

Shodno otvorenoj mogućnosti da direktno učestvuje u izborima, naše udruženje će moguće pretrpeti organizacione promene, pa ćemo verovatno biti podeljeni na aktivistički i politički deo, predvidela je Kralj.

Ona je podsetila da je prethodne parlamentarne izbore bojkotovala, jer to nisu bili izbori “već nasilje nad izbornim procesom”.

Odlučila sam da promenim način borbe i da se prijavim za kontrolorku na izborima, rekla je Kralj i najavila da u drugoj polovini februara kreće na obuku.

Upitana da li ima nade da će Aleksandar Vučić jednog dana otići mirnim putem sa vlasti, bez ulice, Kralj je odgovorila: “Nada uvek umire poslednja”.

Kralj nije direktno odgovorila na pitanje kako joj se čine šanse kandidata Ujedinjene Srbije Vladete Jankovića i Zdravka Ponoša za pozicije gradonačelnika, odnosno predsednika Srbije.

Šansi mi nemamo još mnogo, moramo da menjamo lošu vlast. A da postoji istinsko jedinstvo opozicije oko kandidata, bila bi nepotrebna nagađanja o tome šta će biti, jer to bi bila nesumnjiva pobeda, ocenila je Kralj.

Izvor: FoNet

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare