Načelnik policijske uprave Niš : „Nisam naredio da se policija povuče u zgradu“

NIŠ

 Načelnik Policijske uprave Niš Slaviše Virijević oglasio se povodom informacija da je naredio povlačenje policije. On je istakao da su te tvrdnje apsolutno netačne.

                                   „Povodom sinoćnog događaja, prilikom okupljanja ispred zgrade Policijske uprave u Nišu, kao i objava na društvenim mrežama da sam navodno naredio „da se policija povuče u zgradu“ obaveštavam Vas da su te tvrdnje apsolutno netačne i da su policijski službenici postupali u skladu sa zakonskim ovlašćenjima. Nije bilo razloga za intervenciju, s obzirom na to da bezbednost građana i policijskih službenika nije bila ugrožena“, kazao je Virijević u saopštenju  koje je dostavljeno medijima.

                            Uniformisani pripadnici Policijske uprave u Nišu su postupali po ranije predviđenom planu, rekao je Verijević i objasnio da su ispred zgrade Policijske uprave u Nišu  stigli po povratku sa zadatka. Nakon kraćeg zadržavanja i procene da nema potrebe da intervenišu, oni su ušli u zgradu.

                              „Napominjem da će, ukoliko dođe do narušavanja javnog reda i mira i ugrožavanja bezbednosti građana i imovine, policija reagovati  u skladu sa zakonskim ovlašćenjima“, kazao je načelnik niške policije Slaviša Virijević.

Prati
Obavesti me o
guest
1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
teraj dalje
teraj dalje
10 Jula, 2020 9:43 am

gotovo nemozes da se operes kod sefa

Проститутки Бишкека
1
0
Ostavite komentar.x
()
x