Načelnik Jablaničkog okruga obaveštava o kontrolama ali bez imena kontrolisanih objekata

LESKOVAC

Načelnik Jablaničkog upravnog okruga Miloš Ćirić saopštio je danas da su u vreme vikenda razne inspekcije vrćile kontrolu u razznim objektima , da su izrečene kazne ali to kome su, zapravo, izrečene kazne je, izgleda, neka tajna .

Tek , u saopštenju koje prenosimo u celini su samo brojke.

“Za vreme vikenda, od strane republickih inspekcija Jablanickog upravnog okruga (sanitarna, inspekcija rada, trzisna, poljoprivredna i veterinarska), vršene su pojačane kontrole poštovanja protivepidemisjkih  mera u suzbijanju zaraze Covid 19, u ugostiteljskim objektima, tržnim centrima, igraonicama, trgovinskim lancima i pijacama. Izvršeno je 205 nadzora, a izrečene su  četiri kazne i to jedna od 150.000 dina, jedna od 5.000 dinara i sva zahteva sudiji za prekršaje.

Prati
Obavesti me o
guest
1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Istina
Istina
1 mesec pre

Načelnik Ćirić je nezakonit, pisalo je ranije na više portala za komentare čitaoca,i bile su veoma teške optužbe i veoma precizne i argumentovane .Da li tužilaštvo u ovom našem gradu može,sme,ima snage da radi svoj posao za šta prima platu i ovu informaciju proveri,jer se radi o načelniku Jablaničkog okruga i da obavesti javnost ako je ovo istina ko je umešan u ovo i šta će se preduzeti ? Stvarno ovo nema smisla da svi ćute.