Na Srpskoj listi dvoje bliskih saradnika Olivera Ivanovića

MITROVICA

Medju kandidatima za poslanike Srpske liste u Skupštini Kosova je , sem Ksenije Božović, još jedan bliski saradnik ubijenog Olivera Ivanovića, Svetislav Jokić.

Na ovoj listi je sedamnaest kandidata.

Nosilac liste je Igor Simić , koji je takodje u Srpsku listu prešao iz Gradjanske inicijative Srbija, demokratija, pravda 206. godine, u vreme kada je Oliver Ivanović bio u zatvoru, Zoran Mojsilović, Miljana Nikolić, Jasmina Dedić i Ksenija Božović iz severne Mitrovice, zatim Ivan Todosijević i Mirjana Nikolić iz Zvečana, Ljubinko Karadžić i Milan Joksimović iz Gračanice, Slavko Simić iz Leposavića, Miloš Perović iz Zubinog Potoka, Branislav Nikolić iz Štrpca, Milan Kostić iz Vučitrna, Vinka Radosavljević iz Kline, Božo Stojanović iz Kamenice i Svetislav Jokić iz Istoka.

Prvih deset mesta zauzimaju uglavnom kandidati sa severa Kosova, severne Mitrovice najviše, dvoje iz Zvečana i dvoje iz Gračanice.

Kandidati koji žive južno od Ibra se nalaze u drugom delu liste.

U Skuštinu Kosova moćiće da udje samo deset srpskih poslanika.

Ako se ostvare prognoze dobrih poznavaoca prilika i raspoloženja medju kosovskim Srbima njih će u Skupštini Kosova predstavljati “ekipa” sa severa.

(foto fejsbuk)

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Ko je isključio kamere?
Ko je isključio kamere?
2 godine pre

Jedna ga ispratila (danas situirana i do ministarstva dogurala), druga ga dočekala (bori se da sustigne prvu).
E moj Olivere, ljudino, žene ti dođoše glave.
Neko to odgore vidi sve…