Na sednici Skupštine grada Vranja o kvalitetu vazduha za 2024. i 2025. godinu

VRANJE

Četvrta sednica Skupštine grada Vranja biće održana u sali Pozorišta ,,Bora Stanković” u  petak, 10. maja u 9 časova. Na Skupštini će, između ostalog, biti razmatran Predlog Programa kontrole kvaliteta vazduha na teritoriji grada Vranja za 2024. i 2025. godinu, saopštila je Služba za odnose sa javnošću Grada Vranja.

Na sednici će biti razmatran i Program poslovanja Javnog preduzeća „Uprava Banje“ za 2024. godinu, Godišnji plan rada Predškolske ustanove „Naše dete“ za radnu 2023/24 godinu, Predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o utvrđivanju naziva ulica, trgova i zaseoka na teritoriji grada Vranja kao i Predlog Lokalnog operativnog plana odbrane od poplava na teritoriji grada Vranja za vode 2. reda u 2024. godini.

Odbornici će razmatrati i Predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o manjim montažnim objektima privremenog karaktera na teritoriji grada Vranja, Predlog Odluke o izradi drugih izmena i dopuna Plana detaljne regulacije privredno-radne zone Bunuševac 2, Predlozi Planova detaljne regulacije saobraćajnice koja povezuje ulicu Maričku sa Regionalnim centrom za upravljanje otpadom „Meteris“ i solarne elektrane „Gornje livade“ KO Soderce. (kraj) DC/MN

13007-ntMjKF0Et3Mx-1200.jpg
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare