Na razgovor s Vučićem nisu pozvani poslanik u Skupštini Srbije i lider sa severa Kosova

ZUBIN POTOK

Samostalni poslanik u Skupštini Srbije Slaviša Ristić rekao je danas JUGpressu da nije pozvan na sastanak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u severnoj Mitrovici.

Ristić, koji je i nekadašnji predsednik opštine Zubin Potok, je rekao kako veruje da, za razliku poslanika sa Kosova u Skupštini Srbije iz SNS, on nije pozvan zato što “tamo nije trebalo da budu ljudi koji govore istinu o tome šta se dešava na severu Kosova”.

Jedan od lidera Srba sa severa Kosova Marko Jakšić je rekao JUGpressu da ni on nije pozvan na razgovor predsednika Srbije sa predstavnicima Srba u severnoj Mitrovici.

“Verujem da nisma pozvan zaato što kritikjume vlast i Vučića zbog ovoga što rade na Kosovu I oko Kosova. I što bih postavio pitanje, ako je pre ubistva Olivera Ivanovića rekao da nijedan Srbin u poslednje četiri godine nije ubijen iz etničkih razloga  da nam kaže da li to znači da on zna ko ih je ubio. Akozna da nisu Albaci”, rekao je Jakšić koji je I clan Predsedništva Narodnog pokreta Srba sa Kosova “Otadžbina”

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare