Na prodaju imovina kompanije FOPA iz Vladičinog Hana , početna cena 75 miliona dinara

VLADIČIN HAN

Stečajni upravnik Branko Mitić oglasio je prodaju imovine Fabrike omotnog papira i ambalaže iz Vladičinog Hana, metodom javnog nadmetanja.

Predmet prodaje je deo nepokretne imovine, zgrada površine 14.328 m2. Ukupna procenjena vrednost zgrade iznosi 151.269.292 dinara, dok je početna cena 75.634.646 dinara.

Stečajni upravnik Branko Mitić kaže da se radi o prostoru čija je namena bila skladištenje i proizvodnja a zgrada se prodaje u viđenom stanju i svi zainteresovani mogu da je pogledaju pre kupovine.

Kaže da je u medijima video da su, navodno, za kupovinu fabrike bili zainteresovani investitori iz Turske i Bugarske ali da on nijedan poziv nije dobio.

On je dodao da je jedan domaći investitor kao fizičko lice bio zainteresovan za kupovinu FOP-e ali je , kaže, cena bila previsoka pa dogovor nije postignut.

Rok za uplatu novčanog iznosa, odnosno polaganja garancije, na ime depozita je 15. avgust.

Javno nadmetanje će se održati 20. avgusta u 11 časova u Leskovcu u prostorijama Privrednog suda.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Sasko
Sasko
4 godine pre

Fopa je firma koja je od otpada pravila pare,pekar plati brasno kvasac so i… Iapece hleb i zaradi 10 din,a fopa kupi papir otpadni 4 din pretopi u rolnu i proda 60,i zaradi 40 din,i propade,to samo u srbiji moze,direktora bi na sud,i ovaj stecajni koj k..ac je primao platu kada nije nista radio,zemljo srbijo