Na ,,Dubravi” u Orašju : Stradala ,,Jalina četa”

VLASOTINCE-LESKOVAC
U preglomaznoj , od 18 klubova, Jablaničkoj okružnoj ligi, ekipa Donje Lomnice koju vodi fudbalski veteran Ivan Rajković ,,Jala” je neprikosnovena i vodeća na tabeli sa čak devet bodova više od najbližeg pratilaca ekipe Budućnosti iz Orašja.

U subotnjem odmeravanju snaga ove dve ekipe u Orašju na stadionu ,,Dubrava”, četa veterana ,,Jale”, koji je već u šestoj deseniji života, do nogu je potučena i doživela svoj prvi poraz. Domaća ekipa, koja već duže vremena kuburi sa nedostatkom igrača, u ovoj utakmici na terenu je imala dvojicu golmana, od kojih je Aleksndar Stojiljković golmanski dres ustupio Goranu Stojanoviću ,,Kamberu” a on je, u ovom meču, bio igrač u polju.

I sa tako skrpljenom ekipom trener Mijodrag Golubović majstorski je pripremio svoju ekipu i sa puno je umešnošću vodio sa klupe tako da su Gornjolomničani morali posle meča da priznaju da su poraženi zasluženo od ekipe koja je pokazala mnogo više na terenu od igrača čija se ekipa nalazi na čelnoj poziciji Jablaničke okružne lige. (kraj) VS/SM

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare