Na biračkom mestu 11 glasalo se do ponoći

NIŠ

Izbori u Srbiji se ponavljaju na 54 biračka mesta gde se glasa za izbor narodnih poslanika, a na 35 biračkih mesta se glasa za izbor predsednika Republike i na četiri biračka mesta se glasa za beogradske izbore. Izbori u Nišu se ponavljaju na 4 biračka mesta. Birališta su bila otvorena do 20 sati, osim biračkog mesta 11 u Osnovnoj školi „Njegoš“ koje je ostalo otvoreno za birače do ponoći. Razlog je kašnjenje sa otvaranjem briračkog mesta iz tehničkih razloga.

    Pravo glasa na ponovljenim izborima imalo je 4.569 Nišlija koji su za izbor predsednika Srbije glasali  na tri mesta, biračka mesta 11 i 13 u GO Pantelej i biračko mesto 13 u Niškoj Banji. Na biračkom mestu 7 u Gradskoj opštini Crveni Krst biće ponovljeno je glasanje i za predsedničke i za parlamentarne izbore. Prema podacima dobijenim iz Gradske izborne komisije do 18 sati u Nišu je glasalo 32,1 odsto birača od broja koji je na to imao pravo.

   U opštini Pantelej se glasalo i na mestu broj 23. I ovde je ponavljeno glasanje za predsednika Srbije,kao i na mestu broj 13 u opštini Niška banja.

   Na mestu broj 7 u opštini Crveni krst gde pravo glasa ima 1815 birača ,ponavljeni su i predsednički i parlamentarni izbori.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare