MZ “Marko Crni” preseljena zbog restitucije

LESKOVAC

Na 119. sednici članovi Gradskog veća Grada Leskovca razmatrali su tri tačke.

Najpre su usvojili Predlog izmena i dopuna br. 3 Plana javnih nabavki za 2019. godinu.

Tu su bila dva zahteva, a prvi je podnet od strane Odeljenja za društvene delatnosti i lokalni razvoj i odnosi se na zaključeni ugovor između Ministarstva omladine i sporta i Grada Leskovca, a vezan je za realizaciju projekta izgradnje kombinovanog terena za male sportove u selu Miroševcu. Ukupna vrednost projekta iznosi nepunih 4,7 miliona dinara. Ovo odeljenje je podnelo i drugi zahtev koji se tiče projekta energetske sanacije Parohijskog doma u Leskovcu. Sredstva za ovaj projekat su obezbeđena iz budžeta Grada Leskovca i iznose 2,1 milion dinara.

Odobreno je davanje u zakup 7388 kvadratnih metara gradskog-građevinskog zemljišta koje je u svojini grada firmi „Por, Verner i Veber Deponija 2“ bez nadoknade na period na koji je zaključen ugovor o obavljanju komunalnih delatnosti i izvođenja radova na izgradnji Regionalnog centra za selekciju komunalnog čvrstog otpada – Reciklažni centar Leskovac.

Data je saglasnost i za odluku Nadzornog odbora JP „Dom“, kojom se daje u zakup poslovni prostor u ulici Radnička broj 5. Ovaj prostor će koristiti Mesna zajednica „Marko Crni“, s obzirom da su dosadašnje prostorije u postupku restitucije vraćene zakonskim naslednicima bivšeg vlasnika.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare