Muzička škola : Novogodišnji džez,pop, rok koncert

 

LESKOVAC

Koncert učenika i profesora sa džez odseka Muzičke škole „Stanislav Binički” u Narodnom pozorištu je prvi u nizu novogodišnjih koncerata koje priprema ova škola. Oni su imali muzičku „pomoć“ i kolega sa drugih odseka, i prikazali su jedan potpuno drugačiji koncert u odnosu na ono što je publika navikla kada je muzička škola u pitanju. Direktorka škole Biljana Miljković kaže da su se i đaci i njihovi profesori zaista potrudili da naprave ovakav sastav.

„Bilo je teško uskladiti raspored ovih učenika, kao i celu priču uopšte. Mi nemamo uslove, odnosno prostoriju, za jedan ovakav bend. Bez obzira, profesori Anđelka Petrović i Ivica Vasić su okupili sve učenike koji žele i da se malo drugačije izraze i prikažu publici u drugačijem svetlu. U svoj program su uvrstili džez standarde, ali i popularne svetske i domaće hitove rok i pop muzike.“

Iz muzičke škole najavljuju za 21. i 25. decembar u Svečanoj sali Grada Leskovca koncert gde će učenici predstaviti svoj klasični program, a za subotu 23. decembar svima preporučuju nastup Strefana Milenkovića i Kamernog orkestra „Amoroso“ u Narodnom pozorištu.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Čestitke
Čestitke
6 godine pre

Ponos i dika Leskovca. Čestitke i učenicima i profesorima koji nam mogu poslužiti kao redak pozitivan primer u gradu.