Muzička grupa „One tri“ pred publikom u Vranju

VRANJE


Ženska muzička grupa ,,One tri“ iz Banja Luke sinoć je priredila nezaboravan koncert u sali Doma vojske u Vranju. Ovaj događaj je organizovan u okviru manifestacije ,,Dani Srpske u Srbiji“

Ružica Čavić Tomićević, Svetlana Ceca Vidović i Maja Tatić okupljene u sastav ,,One tri“, uz pratnju orkestra, izvele su brojne poznate numere domaćih i stranih autora, od evrgrina, pop – roka, do sevdalinki i moderne muzike. Njihov dvočasovni nastup bio je više od koncerta. Bio je to kabare sa mnogo humora, ljubavi i stvarnog života na sceni.

Pre koncerta goste je u ime grada pozdravio predsednik lokalnog parlamenta Dejan Tričković, koji je izrazio zadovoljstvo što je i ove godine Vranje deo manifestacije ,,Dani Srpske u Srbiji“.

,,Verujem da je organizovanjem ove manifestacije podstaknuta saradnja između Srbije i Republike Srpske u svim sferama života, počev od privrede, preko obrazovanja, zdravstva i kulture do sporta. Ubeđen sam da će ovim programima koji se održavaju širom Srbije biti podignuta svest o neraskidivim vezama srpskog naroda s obe strane Drine, jer bez obzira što živimo u različitim državama, ipak imamo iste korene i stremimo istim vrednostima“, istakao je Tričković.

U ime organizatora manifestacije ,,Dani Srpske u Srbiji“ govorio je književnik Duško M. Petrović naglasivši kulturološki značaj manifestacije.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare