MS udruženje Jablaničkog okruga odnelo poklone za korisnike Doma za stara i odrasla lica

LESKOVAC

Radove izrađene na radionici po javnom radu „Mislimo na starije“ članovi MS Udruženja Jablaničkog okruga poklonili su leskovačkom Domu za stara i odrasla lica. Projekat je finansiran od strane Nacionalne službe za zapošljavanje, a poklone su u ime udruženja predali Jovana Cvetković i Predrag Jovanović.

„Naše udruženje u cilju zapošljavanja svojih članova svake godine učestvuje na konkursu za javne radove koji raspisuje Nacionalna služba za zapošljavanje. Tako, barem na 3 – 4 meseca, zaposlimo naše članove, inače osobe sa invaliditetom. Znamo da su ove osobe ranjiva kategorija što se zapošljavanja tiče, a multipla skleroza je takva bolest da napada ljude baš u starosnom dobu koje je najpogodnije za rad. Nažalost, vrlo je malo društvene odgovornosti što se tiče firmi, pa i ustanova u našem okrugu koje prihvataju da zaposle osobu ili člana porodice nekog koji boluje od multipla skleroze“ kaže Predrag Jovanović, predsednik MS Udruženja Jablaničkog okruga.

Zbog epidemiološke situacije sa radovi su u ime korisnika Doma za starija i odrasla lica ispred zgrade primile Milena Mitrović i Maša Stamenković.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare